Szerző: " Gábor Miklósné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 21.

Cikk, tanulmány, mű

Gábor Miklósné: Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 29-33. (2002)

Gábor Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)

Gábor Miklósné: Flavon származékok mennyiségi meghatározási lehetőségei színes fémkomplex formájában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 45-49. (1987)

Gábor Miklósné: A spektrofotometriás fehérjetartalom-meghatározás alkalmazása új feltárási eljárással különböző húsok és húsipari termékek esetében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 130-136. (1987)

Gábor Miklósné: A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 81-87. (1986)

Sántháné Szeghy Andrea; Gábor Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)

Gábor Miklósné; Fülöp Lászlóné; Niklai Ádám: Keveréktakarmányok fehérje- és zsiradéktartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 31-37. (1983)

Gábor Miklósné; Barkóczy Pál: Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 33-39. (1982)

Gábor Miklósné; Vámos Károlyné: Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 69-81. (1981)

Gábor Miklósné: Búzafehérjekutatás az Élelmiszeripari Főiskolán. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 31-41. (1980)

Gábor Miklósné: Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 13-18. (1979)

Gábor Miklósné: Sajt fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 3-4. pp. 122-127. (1978)

Gábor Miklósné; Révész Mihályné: Cukortartalom-meghatározás spektrofotometriásan. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 39-50. (1976)

Gábor Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)

Gábor Miklósné: Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 55-66. (1974)

Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 49-57. (1973)

Vámos Károlyné; Gábor Miklósné: L-aszkorbinsav mennyiségi meghatározása berlinikék színreakció alapján, fotometriás kiértékeléssel I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 83-89. (1973)

Gábor Miklósné: Újabb adatok egyes flavonoid vegyületek antioxidáns hatásáról II. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 53-62. (1973)

Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 29-35. (1971)

Gábor Miklósné; Vámos Károlyné: L-aszkorbinsav oxidációja néhány flavonoid vegyület jelenlétében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 75-78. (1970)

Gábor Miklósné: Növények egyes flavonoid vegyületeinek hatása a C-vitamin oxidativ átalakulására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 17-21. (1969)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 18. 17:28:43 CEST.