Items where Author is "Gábor, Miklósné"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 16.

Article

Gábor, Miklósné: Egyes élelmiszer-komponensek gátló hatása az emberi szervezetben lejátszódó káros oxidációs folyamatokra. Tudományos közlemények, (23). pp. 29-33. (2002)

Gábor, Miklósné: Csicsókalé fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan. Tudományos közlemények, (15). pp. 40-47. (1988)

Gábor, Miklósné: Flavon származékok mennyiségi meghatározási lehetőségei színes fémkomplex formájában. Tudományos közlemények, (14). pp. 45-49. (1987)

Gábor, Miklósné: A zab flavonoid típusú természetes antioxidánsainak zsiradék oxidációt gátló hatása. Tudományos közlemények, (13). pp. 81-87. (1986)

Sántháné Szeghy, Andrea and Gábor, Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)

Gábor, Miklósné and Fülöp, Lászlóné and Niklai, Ádám: Keveréktakarmányok fehérje- és zsiradéktartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. Tudományos közlemények, (11). pp. 31-37. (1983)

Gábor, Miklósné and Barkóczy, Pál: Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. Tudományos közlemények, (10). pp. 33-39. (1982)

Gábor, Miklósné and Vámos, Károlyné: Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben. Tudományos közlemények, (9). pp. 69-81. (1981)

Gábor, Miklósné: Búzafehérjekutatás az Élelmiszeripari Főiskolán. Tudományos közlemények, (8). pp. 31-41. (1980)

Gábor, Miklósné: Túróféleségek fehérjetartalmának meghatározása spektrofotometriásan az ultraibolya tartományban. Tudományos közlemények, (7). pp. 13-18. (1979)

Gábor, Miklósné and Révész, Mihályné: Cukortartalom-meghatározás spektrofotometriásan. Tudományos közlemények, (6). pp. 39-50. (1976)

Gábor, Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)

Gábor, Miklósné: Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések. Tudományos közlemények, (4). pp. 55-66. (1974)

Gábor, Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal. Tudományos közlemények, (2). pp. 49-57. (1973)

Gábor, Miklósné: Újabb adatok egyes flavonoid vegyületek antioxidáns hatásáról II. Tudományos közlemények, (3). pp. 53-62. (1973)

Gábor, Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára. Tudományos közlemények, (1). pp. 29-35. (1971)

This list was generated on 2019. szeptember 19. 00:56:12 CEST.