Items where Author is "Galgóczy, Gábor"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Dombos, Kálmán and Galgóczy, Gábor and Galambos, Éva and Mándi, András and Hunya, Péter and Hantos, Zoltán: Komplex légzésfunkciós laboratórium vizsgálati eredményeinek számítógépes összehasonlítása egyszerű szűrővizsgálati adatokkal. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 347-365. (1978)

Hantos, Zoltán and Klebniczki, József and Daróczy, Bálint and Dombos, Kálmán and Rabloczky, György and Galgóczy, Gábor: A légzésmechanika vizsgálata a kényszerített oszcilláció módszerével. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 1-17. (1978)

Hantos, Zoltán and Galgóczy, Gábor and Kovács, Anna and Fülöp, József: Légzésmechanikai jelek számítógépes feldolgozása. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 57-68. (1974)

Galgóczy, Gábor and Hunya, Péter and Hantos, Zoltán and Rabloczky, György: Légzésmechanikai és kisvérköri keringési jelek szuperpozíciójának vizsgálata. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 211-216. (1974)

Csukás, Andrásné and Mándi, András and Galgóczy, Gábor and H. Gaudi, István: A cluster analízis alkalmazása respiratorikus syndrómák diagnózisában. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (4). pp. 336-345. (1973)

This list was generated on 2020. szeptember 25. 22:53:03 CEST.