Szerző: " Gasztonyi Kálmán"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Bogdán Józsefné; Gasztonyi Kálmán; Harkayné Vinkler Margit; Ivánkovits Gertrúd: Kis koncentrációjú élelmiszer-komponensek meghatározása enzimes analitikával I. : élelmiszerek glükóz tartalmának meghatározása glükóz-szelektív elektród-szett alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 5-12. (1989)

Korány Kornél; Gasztonyi Kálmán: Mesterséges élelmiszerszínezékek intenzív folyadékkromatográfiás (HPLC) elválasztása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 108-120. (1987)

Gasztonyi Kálmán: In memoriam. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 190-192. (1985)

Korány Kornél; Gasztonyi Kálmán: Tartósítószerek intenzív folyadékkromatográfiás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 161-173. (1985)

Lévai Judit; Gasztonyi Kálmán: A gyilkos galóca és más citotoxikus hatású gombafajok toxikokémiai tulajdonságai : a gyilkos galóca és a fehér gyilkos galóca. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 3. pp. 123-134. (1981)

Gasztonyi Kálmán: Amiláz enzimtevékenység befolyása a tésztaminőségre. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 93-99. (1980)

Kiss Emese; Bogdán Józsefné; Gasztonyi Kálmán: Gyorsmódszer a búzakeményítő sérültségének meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 49-55. (1977)

Gasztonyi Kálmán; Farkas Józsefné; Horváth Lórándné: A búza néhány vízoldható komponensének vizsgálata csírázás alatt. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 167-178. (1972)

Gasztonyi Kálmán: Hazai lisztek precukortartalmának felmérése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 103-108. (1969)

Gasztonyi Kálmán: Gáztermeléssel járó sütőipari folyamatok vizsgálata I. : a fermentométer ismertetése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 92-98. (1967)

Gasztonyi Kálmán: Gáztermeléssel járó sütőipari folyamatok vizsgálata II. : a fermentométer alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 137-147. (1967)

Gasztonyi Kálmán; Takáts Éva: A liszt és lisztes alapanyagú termékek savfokának műszeres meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 1-2. pp. 13-20. (1963)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 02:06:35 CET.