Szerző: " Gyimes Ernő"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 27.

Cikk, tanulmány, mű

Bánáti Diána; Gyimes Ernő: Terminology of plant-based meat alternatives : a survey among Hungarian food science, food technology and nutrition experts. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4272-4280. (2022)

Bánáti Diána; Gyimes Ernő: A növényi alapú hús helyettesítő élelmiszerek szakmailag elfogadható megnevezése : felmérés magyar élelmiszer-tudományi, -technológiai és táplálkozástudományi szakemberek körében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 4. pp. 4263-4271. (2022)

Gyimes Ernő; Csercsics Dóra; Magyar Zoltán: Effect of short term storage on wheat quality parameters. In: Analecta technica Szegedinensia, (14) 1. pp. 130-141. (2020)

Magyar Zoltán; Pepó Péter; Bakos Tiborné; Gyimes Ernő: Az eltérő agrotechnikai faktorok hatása a búzaliszt próbacipós és egyéb minőségi paramétereire. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 73-78. (2019)

Magyar Zoltán; Pepó Péter; Gyimes Ernő: Effect of different levels of fertilizers and forecrops on rheological properties of winter wheat. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 47-52. (2019)

Kurucz Anna; Gyimes Ernő: Edible film coatings for the packaging of pre-cooked poultry meat products (frankfurters). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 952-955. (2016)

Kurucz Anna; Gyimes Ernő: Ehető filmbevonatok baromfiipari vörösáru-termékek (virsli) csomagolására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 944-951. (2016)

Szabó P. Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Búza szemkeménységének meghatározása magmérő eljárásokkal = Determination of wheat grain hardness by different kernel measurement techniques. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 4. pp. 372-383. (2014)

Szabó P. Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Effect of climatic factors on wheat grain quality. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 450-454. (2013)

Sümegi József; Sümegi Zsombor; Kispál Gergő; Láda Gergő; Véha Antal; Gyimes Ernő: Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (8) 1-2. pp. 77-82. (2013)

Véha Antal; Szabó Balázs Pál; Gyimes Ernő: Peritec technology to reduce fusarium toxin contamination in the milling technology. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 131-136. (2012)

Véha Antal; Szabó P. B.; Gyimes Ernő: Reduced fusarium toxin by peritec technology. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 455-459. (2011)

Szabó Balázs Pál; Véha Antal; Gyimes Ernő: Connection between the grinding energy demand and the wheat kernel harness. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 81-85. (2010)

Gyimes Ernő; Szabó Balázs Pál; Véha Antal: Development engineering of long-lasting pastries made with different types of honey. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 31-34. (2010)

Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal: Evolution tendencies of the agricultural : Mechanical properties of winter wheat varieties. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 105. (2009)

Véha Antal; Gyimes Ernő; Szabó Pál Balázs: Flour quality and wheat kernel hardness connection. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 107-111. (2008)

P. Szabó Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Measuring the wheat kernel hardness. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 97-100. (2007)

P. Szabó Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Different methods for determining kernel hardness. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 42-45. (2005)

Szabó P. Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Lloyd 1000 R állományvizsgáló készülék búza szemkeménység mérésére való alkalmasságának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 80-85. (2005)

Gyimes Ernő: A búza és minősége. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 46-56. (2001)

Véha Antal; Gyimes Ernő: Búzafajták szemkeménységének aprításenergetikai vizsgálatokon alapuló meghatározása. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 127-134. (1996)

Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Szabó Gábor: Impakt faktor-citációs index : I. rész. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 12-21. (1996)

Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Fenyvessy József: Impakt faktor-citációs index : II. rész. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 22-33. (1996)

Véha Antal; Gyimes Ernő: A búzakondícionálás lisztgyártásra gyakorolt hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 194-204. (1994)

Konferencia vagy workshop anyag

Lőrincz Ádám; Csercsics Dóra; Gyimes Ernő: Development of method for measuring of particle size by chocolates and compound coatings.

P. Szabó Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal: Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat.

Rafael Bence; Gyimes Ernő; ifj. Regdon Géza: Thermoanalytical quality examination of confectionery row materials and products.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 16:30:04 CET.