Items where Author is "Halászné Fekete, Mária"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 8.

Article

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Halászné Fekete, Mária and Jankóné Forgács, Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

Halászné Fekete, Mária: A hűtési művelet hatásának vizsgálata a hízott lúdmájak felületi színére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 106-112. (2000)

Halászné Fekete, Mária and Záhonyiné Racs, Piroska and Szabó, M.: Fűszerpaprika őrlemény színváltozásának műszeres vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 90-95. (1999)

Halászné Fekete, Mária and Záhonyiné Racs, Piroska: Pörkölt kávé színmérése. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 34-39. (1996)

Varga, László and Halászné Fekete, Mária and Sirokmán, Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)

Halászné Fekete, Mária and Záhonyiné Racs, Piroska and Hajdú, Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)

Halászné Fekete, Mária: Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 61-64. (1983)

Halászné Fekete, Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)

This list was generated on 2020. december 4. 08:47:13 CET.