Tudományterület szerző szerint "Halászné Fekete, Mária"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Halászné Fekete, Mária; Jankóné Forgács, Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

Halászné Fekete, Mária: A hűtési művelet hatásának vizsgálata a hízott lúdmájak felületi színére. Tudományos közlemények, (21). pp. 106-112. (2000)

Halászné Fekete, Mária; Záhonyiné Racs, Piroska; Szabó, M.: Fűszerpaprika őrlemény színváltozásának műszeres vizsgálata. Tudományos közlemények, (20). pp. 90-95. (1999)

Halászné Fekete, Mária; Záhonyiné Racs, Piroska: Pörkölt kávé színmérése. Tudományos közlemények, (19). pp. 34-39. (1996)

Varga, László; Halászné Fekete, Mária; Sirokmán, Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)

Halászné Fekete, Mária; Záhonyiné Racs, Piroska; Hajdú, Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)

Halászné Fekete, Mária: Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához. Tudományos közlemények, (11). pp. 61-64. (1983)

Halászné Fekete, Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 25. 10:03:15 CEST.