Tudományterület szerző szerint "Hantos, Zoltán"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Cikk, tanulmány, mű

Csendes, Tibor; Hantos, Zoltán; Daróczy, Bálint: A légzőrendszer mechanikai impedancia-modelljeinek identifikálása. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (11). pp. 101-109. (1982)

Dombos, Kálmán; Galgóczy, Gábor; Galambos, Éva; Mándi, András; Hunya, Péter; Hantos, Zoltán: Komplex légzésfunkciós laboratórium vizsgálati eredményeinek számítógépes összehasonlítása egyszerű szűrővizsgálati adatokkal. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 347-365. (1978)

Hantos, Zoltán; Klebniczki, József; Daróczy, Bálint; Dombos, Kálmán; Rabloczky, György; Galgóczy, Gábor: A légzésmechanika vizsgálata a kényszerített oszcilláció módszerével. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 1-17. (1978)

Hantos, Zoltán; Galgóczy, Gábor; Kovács, Anna; Fülöp, József: Légzésmechanikai jelek számítógépes feldolgozása. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 57-68. (1974)

Galgóczy, Gábor; Hunya, Péter; Hantos, Zoltán; Rabloczky, György: Légzésmechanikai és kisvérköri keringési jelek szuperpozíciójának vizsgálata. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 211-216. (1974)

Nagy, Sándor; Barankay, Tamás; Daróczy, Bálint; Hantos, Zoltán: A coronariák reaktív hyperaemia folyamatának számítógépes elemzése. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 97-106. (1974)

Hantos, Zoltán; Madarász, István: A man-machine principle applied to human behavioural tests. Acta cybernetica, (2) 2. pp. 147-156. (1973)

Madarász, István; Hantos, Zoltán: Az emberi optomotoros reakcióidő, mint magatartási jelenség. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (3). pp. 23-36. (1972)

Hantos, Zoltán; Madarász, István; Dombi, József; Kovács, Anna: Egy cognitiv ember-gép rendszer felépítésének lehetőségei az emberi reakcióidő-magatartás modelljének alapján. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (3). pp. 37-46. (1972)

Madarász, István; Szekeres, L.; Kellényi, L.; Murányi, László; Matievics, J.; Csanády, M.; Latzkovits, L.; Fajszi, Csaba; Szentistványi, István; Hantos, Zoltán; Hunya, Péter; Monos, Emil; Szűcs, Béla; Szabó, R.; Pellionisz, András; Csirik, János; Csernay, László; Nemessúri, Mihály; Győri, István; Mészáros, István; Iványi, Gyula; Zámori, Zoltán; Prónay, Gábor; Gaál, A.; Török, A.; Sebestyén, Ferenc; Fehér, Ottó; Benedek, György; Horváth, M.: Outlines of the lectures delivered at the colloquium on "Cybernetical and Computing Methods in Medicine and Biology". Acta cybernetica, (1) 4. pp. 283-292. (1972)

Hunya, Péter; Hantos, Zoltán: Egy fiziológiai rendszer időbeli folyamatainak vizsgálata interaktív számítógépes szimulációval. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (2). pp. 107-114. (1971)

Hantos, Zoltán; Hunya, Péter: Kibernetikai és számítástechnikai módszerek alkalmazása a kapilláris keringés vizsgálatában. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (1). pp. 53-62. (1970)

A lista elkészítésének dátuma 2018. május 27. 12:01:40 CEST.