Szerző: " Horváth Éva"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Horváth Éva; Papp Lajos; Posta József; Banka Éva: Higanytartalom meghatározása a Hortobágyi Halgazdaság állományában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 215-221. (1975)

Horváth Éva; Lakatos Mária: Modellkísérletek közétkeztetésben leggyakrabban előforduló edényféleségek fertőtlenítő mosogatásával kapcsolatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 22-30. (1969)

Konferencia vagy workshop anyag

Horváth Éva; Rédei Csanád; Boros Borbála; Felinger Attila: Investigation of interactions on chiral zwitterionic stationary phases in enantiomer separation using HPLC and SFC methods.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 16:17:40 CEST.