Vissza |
Horváth Zsuzsanna: Különböző szemcseméretű durum darák színjellemzőinek és hamutartalmának vizsgálata. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 153-160. (2017)
Ambrus Árpád; Farkas Zsuzsa; Horváth Zsuzsanna; Kötelesné Suszter Gabriella: Az élelmiszerek növényvédőszermaradék tartalma ellenőrzésének elvi alapjai és gyakorlati megvalósítása = Principles and practices of control of pesticide residues in food. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 2. pp. 114-142. (2014)
Horváth Zsuzsanna: A fenntartható fejlődés és a zöld gazdaság előmozdítása az EU környezeti politikájában. In: Acta Universitatis Szegediensis : acta juridica et politica, (77). pp. 213-224. (2014)
Heltai Miklós; Horváth Zsuzsanna; Kiss Zsuzsanna; Nagy Anna; Markolt Ferenc; Szentkirályi Petra; Lanszki József: Habitat selection of the Eurasian badger in various areas of Hungary. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 144-149. (2011)
Horváth Zsuzsanna: Az Európai Közösség agrárpolitikai reformjának környezetvédelmi aspektusai. In: Acta Universitatis Szegediensis : acta juridica et politica, (55) 1-34. pp. 133-157. (1999)
Horváth Zsuzsanna: A groteszk Mihail Bulgakov: "A Mester és Margarita" cimű regényében. In: Orosz Irodalmi Diákköri Dolgozatok, (1). pp. 175-199. (1984)
Huszka Tibor; Sitkei András; Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)
Horváth Zsuzsanna: Kisüzemi és házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti minőség romlásának elemzése : [absztrakt].
Horváth Zsuzsanna: Comparative analysis of colour and sensory parameters of konzum biscuits made from high fiber flour using sweetener.
Nagy Adrienne; Horváth Zsuzsanna: Adalékok a kastélyszállók marketing- és menedzsmentmegoldásaihoz.