Tudományterület szerző szerint "Horváthné Almássy, Katalin"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Baráné Herczegh, Ottilia; Horváthné Almássy, Katalin; Örsi, Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

Horváthné Almássy, Katalin; Bajuszné Kabók, Katalin; Bara-Herczegh, Ottilia: Sűrítő hidrokolloidok vizsgálata modellrendszerekben. Tudományos közlemények, (20). pp. 1-10. (1999)

Bara-Herczegh, Ottilia; Horváthné Almássy, Katalin; Fenyvessy, József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

Horváthné Almássy, Katalin; Bara-Herczegh, Katalin: Rostdús gabona hidrolizátumok felhasználásának tanulmányozása. Tudományos közlemények, (19). pp. 49-55. (1996)

Horváthné Almássy, Katalin: Herstellung und Untersuchung ballaststoff Transformaten aus einigen Getreideprodukten. Tudományos közlemények, (18). pp. 125-131. (1995)

Horváthné Almássy, Katalin; Vicsai, Istvánné; Csentes, Józsefné: Búzalisztek kombinációs hatásának vizsgálata kétkomponensű lisztkeverékekben. Tudományos közlemények, (16). pp. 22-39. (1990)

Horváthné Almássy, Katalin: Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására. Tudományos közlemények, (14). pp. 11-18. (1987)

Horváthné Almássy, Katalin: Különböző értékű szervetlen sók kutatásának vizsgálata a búzaliszt bizonyos paramétereire. Tudományos közlemények, (13). pp. 71-79. (1986)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 18. 17:01:11 CET.