Items where Author is "Horváthné Almássy, Katalin"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 8.

Article

Bara-Herczegh, Ottilia and Horváthné Almássy, Katalin and Örsi, Ferenc: A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 1-11. (2001)

Horváthné Almássy, Katalin and Bajúszné Kabók, Katalin and Bara-Herczegh, Ottilia: Sűrítő hidrokolloidok vizsgálata modellrendszerekben. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 1-10. (1999)

Bara-Herczegh, Ottilia and Horváthné Almássy, Katalin and Fenyvessy, József: Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 1-7. (1996)

Horváthné Almássy, Katalin and Bara-Herczegh, Katalin: Rostdús gabona hidrolizátumok felhasználásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 49-55. (1996)

Horváthné Almássy, Katalin: Herstellung und Untersuchung ballaststoff Transformaten aus einigen Getreideprodukten. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 125-131. (1995)

Horváthné Almássy, Katalin and Vicsai, Istvánné and Csentes, Józsefné: Búzalisztek kombinációs hatásának vizsgálata kétkomponensű lisztkeverékekben. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 22-39. (1990)

Horváthné Almássy, Katalin: Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 11-18. (1987)

Horváthné Almássy, Katalin: Különböző értékű szervetlen sók kutatásának vizsgálata a búzaliszt bizonyos paramétereire. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 71-79. (1986)

This list was generated on 2020. december 5. 18:55:37 CET.