Items where Author is "Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 6.

Article

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Analysis of change of the colour parameters of paprika powder with different added oleoresin. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 16-21. (2013)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Effect of oil content change on colour characteristics of paprika powder. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 52-58. (2007)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Change of colour of different particle size paprika grist during storage. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 12-18. (2005)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Fekete, Mária and Hodúr, Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Halászné Fekete, Mária and Jankóné Forgács, Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

Tóthné Hodúr, Cecilia and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Szűrési modell kiválasztása a bor menibránszűrése esetében. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 102-111. (1990)

This list was generated on 2020. december 5. 19:25:38 CET.