Szerző: " Hovorkáné Horváth Zsuzsanna"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Szerencsés Szabolcs; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Veréb Gábor; Szegedi Balázs; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Hodúr Cecília; Rákhely Gábor; Kertész Szabolcs: Effect of vibration on the efficiency of ultrafiltration. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 37-44. (2021)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Analysis of change of the colour parameters of paprika powder with different added oleoresin. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 16-21. (2013)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Effect of oil content change on colour characteristics of paprika powder. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 52-58. (2007)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Change of colour of different particle size paprika grist during storage. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 12-18. (2005)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Fekete Mária; Hodúr Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Halászné Fekete Mária; Jankóné Forgács Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

Tóthné Hodúr Cecilia; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna: Szűrési modell kiválasztása a bor menibránszűrése esetében. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 102-111. (1990)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 16:47:28 CET.