Tudományterület szerző szerint "Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Analysis of change of the colour parameters of paprika powder with different added oleoresin. Review of faculty of engineering 1-2. pp. 16-21. (2013)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Effect of oil content change on colour characteristics of paprika powder. Review of faculty of engineering. pp. 52-58. (2007)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna: Change of colour of different particle size paprika grist during storage. Tudományos közlemények, (25). pp. 12-18. (2005)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Fekete, Mária; Hodúr, Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)

Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna; Halászné Fekete, Mária; Jankóné Forgács, Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 21. 05:47:00 CET.