Szerző: " Hussein Khabat Noori"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Hussein Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Hidas Karina; Németh Csaba; Dalmádi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentrations of Allyl-isothiocyanate. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 140-144. (2018)

Konferencia vagy workshop anyag

Hussein Khabat Noori; Kenesei György; Dalmadi István: Combination of active compounds of essential oil and HHP technology in chicken meat.

Hussein Khabat Noori; Forgács Regina; Kenesei György; Dalmadi István: Instrumental analysis of sensory properties of chicken meat treated by combined thermal and nonthermal food preservation techniques.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 18. 21:54:44 CEST.