Szerző: " Huszka Tibor"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 14.

Kabók Katalin; Huszka Tibor; Fehér László: Műbelek egyes fizikai jellemzőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 90-101. (1990)

Huszka Tibor: Az élelmiszeripari üzemmérnökképzés helyzete, a sütőipari vállalatok és az Élelmiszeripari Főiskola kapcsolata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 5-8. (1986)

Huszka Tibor; Vecsernyés Károly; Sebestyén György: Baromfiipari oktatáskutatás egysége az élelmiszeripari főiskola keretén belül. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 55-57. (1984)

Huszka Tibor; Sitkei András; Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)

Huszka Tibor; Véha Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)

Huszka Tibor; Kabók Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)

Huszka Tibor: Az Élelmiszeripari Főiskola tevékenysége a húsipari üzemmérnökképzésben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 15-18. (1981)

Huszka Tibor: Vizsgálatok bőripari célra alkalmas sertésbőr-előállítási technológia kidolgozásához. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 89-95. (1981)

Huszka Tibor; Bajúszné Kabók Katalin: Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 33-43. (1979)

Huszka Tibor: Hústechnológiai műveletek mikroszkópos vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 45-52. (1979)

Mikó József; Huszka Tibor: Különböző száraz keveréktakarmányok. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 61-70. (1975)

Huszka Tibor; Patkós Erzsébet: Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 63-70. (1973)

Huszka Tibor; Patkós Erzsébet: Pácolástechnikai eljárások analitikai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 73-84. (1971)

Huszka Tibor: A fűszerpaprika-őrlemény előállítás technológiai szabályozásának egyes kérdései. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 67-71. (1971)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 18. 21:58:48 CEST.