Items where Author is "Huszka, Tibor"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 14.

Article

Kabók, Katalin and Huszka, Tibor and Fehér, László: Műbelek egyes fizikai jellemzőinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 90-101. (1990)

Huszka, Tibor: Az élelmiszeripari üzemmérnökképzés helyzete, a sütőipari vállalatok és az Élelmiszeripari Főiskola kapcsolata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 5-8. (1986)

Huszka, Tibor and Vecsernyés, Károly and Sebestyén, György: Baromfiipari oktatáskutatás egysége az élelmiszeripari főiskola keretén belül. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 55-57. (1984)

Huszka, Tibor and Sitkei, András and Horváth, Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)

Huszka, Tibor and Véha, Antal: Fűszerpaprika őrlemény előállítás során alkalmazott ALPINE ULTRAPLEX berendezés szemcseméret alakító hatásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 107-112. (1983)

Huszka, Tibor and Kabók, Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)

Huszka, Tibor: Az Élelmiszeripari Főiskola tevékenysége a húsipari üzemmérnökképzésben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 15-18. (1981)

Huszka, Tibor: Vizsgálatok bőripari célra alkalmas sertésbőr-előállítási technológia kidolgozásához. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 89-95. (1981)

Huszka, Tibor and Bajúszné Kabók, Katalin: Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 33-43. (1979)

Huszka, Tibor: Hústechnológiai műveletek mikroszkópos vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 45-52. (1979)

Mikó, József and Huszka, Tibor: Különböző száraz keveréktakarmányok. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 61-70. (1975)

Huszka, Tibor and Patkós, Erzsébet: Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 63-70. (1973)

Huszka, Tibor and Patkós, Erzsébet: Pácolástechnikai eljárások analitikai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 73-84. (1971)

Huszka, Tibor: A fűszerpaprika-őrlemény előállítás technológiai szabályozásának egyes kérdései. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 67-71. (1971)

This list was generated on 2020. november 25. 09:08:19 CET.