Vissza |
Jakab Ivett; Kóczán-Manninger Katalin; Kovács Anikó; Mednyánszky Zsuzsanna: Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3066-3077. (2020)
Jakab Ivett; Kóczán-Manninger Katalin; Kovács Anikó; Mednyánszky Zsuzsanna: Use of alternative protein sources in the bakery industry. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3078-3083. (2020)
Hidas Karina Ilona; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 29-34. (2019)
Szabó-Nótin Beatrix; Berta Juhász Csilla; Jakab Ivett; Máté Mónika: Effect of apple pomace powder addition on rice flour based biscuits quality.
Hidas Karina; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract].