Szerző: " Jakab Ivett"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Jakab Ivett; Kóczán-Manninger Katalin; Kovács Anikó; Mednyánszky Zsuzsanna: Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3066-3077. (2020)

Jakab Ivett; Kóczán-Manninger Katalin; Kovács Anikó; Mednyánszky Zsuzsanna: Use of alternative protein sources in the bakery industry. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3078-3083. (2020)

Hidas Karina Ilona; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 29-34. (2019)

Konferencia vagy workshop anyag

Szabó-Nótin Beatrix; Berta Juhász Csilla; Jakab Ivett; Máté Mónika: Effect of apple pomace powder addition on rice flour based biscuits quality.

Hidas Karina; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract].

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 18. 23:04:01 CEST.