Tudományterület szerző szerint "Janda, Tibor"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Szalai, Gabriella; Pál, Magda; Janda, Tibor: Abscisic acid may alter the salicylic acid-related abiotic stress response in maize. Acta biologica Szegediensis, (55) 1. pp. 155-157. (2011)

Majláth, Imre; Szalai, Gabriella; Janda, Tibor: Exploration of cold signalling related to ascorbate and salicylic acid in Arabidopsis thaliana. Acta biologica Szegediensis, (55) 1. pp. 117-118. (2011)

Janda, Tibor; Pap, Mátyás; Szalai, Gabriella: Role of light in freezing tolerance of wheat. Acta biologica Szegediensis, (52) 1. pp. 89-90. (2008)

Szalai, Gabriella; Páldi, Emil; Janda, Tibor: Effect of salt stress on the endogenous salicylic acid content in maize (Zea mays L.) plants. Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 47-48. (2005)

Janda, Tibor: Investigation of antioxidant activity in maize during low temperature stress. Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 53-54. (2005)

Janda, Tibor: Correlation between frost tolerance and antioxidant activities in cereals. Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 67-69. (2002)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 26. 04:10:38 CEST.