Vissza |
Jankóné Forgács Judit; Sréterné Lancz Judit; Németh Antal: A baromfiágazat állategészségügyi helyzete, különös tekintettel a szalmonellára. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 37. (2009)
Jankóné Forgács Judit; Eszes Ferenc: A mérnöki számítások alkalmazása a minőségbiztosításban és az élelmiszerbiztonságban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 23-28. (2005)
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Halászné Fekete Mária; Jankóné Forgács Judit: Hízott libamáj felületi színkoordinátáinak matematikai elemzése a mérés optimálása céljából. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 67-74. (2000)
Jankóné Forgács Judit; Lendvai Endre: A vízibaromfi feldolgozása során használt kopasztóviasz vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (20). pp. 84-89. (1999)