Szerző: " Kasza Gyula"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 26.

Cikk, tanulmány, mű

Kuti Beatrix; Horacsek Márta; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary; a historical review from the beginning to the present day. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3281-3292. (2021)

Kuti Beatrix; Horacsek Márta; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Élelmiszerek tápérték jelölésének szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon; történeti áttekintés a kezdetektől napjainkig. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3269-3280. (2021)

Bognár Lajos; Dorkó Annamária; László Veronika; Fekete László; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Az élelmiszerek kettős minőségének fogyasztói megítélése kérdőíves felmérés alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3040-3047. (2020)

Bognár Lajos; Dorkó Annamária; László Veronika; Fekete László; Szakos Dávid; Kasza Gyula: Consumer perception of dual food quality based on a questionnaire survey. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3048-3051. (2020)

Barna Sarolta; Mikulka Petra; Frum Zsuzsanna; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Assessing the impact of the fipronil egg scandal on consumer behavior in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1890-1893. (2018)

Barna Sarolta; Bognár Lajos; Dorkó Annamária; Kasza Gyula: Consumer perception of product recall in the food sector. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2136-2139. (2018)

Dorkó Annamária; Balogh-Berecz Ágnes; Szabó-Bódi Barbara; Kasza Gyula: Food safety knowledge and awareness of primary school children. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2274-2277. (2018)

Barna Sarolta; Mikulka Petra; Frum Zsuzsanna; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 1. pp. 1882-1889. (2018)

Dorkó Annamária; Balogh-Berecz Ágnes; Szabó-Bódi Barbara; Kasza Gyula: Általános iskolás gyerekek élelmiszer-biztonsági tudásszintje és tudatossága. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2266-2273. (2018)

Barna Sarolta; Bognár Lajos; Dorkó Annamária; Kasza Gyula: A termékvisszahívás fogyasztói megítélése az élelmiszerágazatban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 3. pp. 2130-2134. (2018)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Insects as "new" foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1114-1119. (2016)

Bódi Barbara; Bognár Lajos; Kasza Gyula; Szakos Dávid: Internetes élelmiszer-vásárlási szokások Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 996-1001. (2016)

Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Minőségi magyar termékek nyomában - a magyar élelmiszerkönyv működése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1338-1345. (2016)

Bódi Barbara; Bognár Lajos; Kasza Gyula; Szakos Dávid: Online food shopping habits in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 1002-1003. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Rovarok mint "új" élelmiszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1106-1113. (2016)

Szegedyné Fricz Ágnes; Dömölki Marianna; Kuti Beatrix; Izsó Tekla; Szakos Dávid; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Searching for quality Hungarian products - the operation of the Hungarian food codex. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1346-1350. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: az édesítőszeren túl. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1224-1229. (2016)

Kemenczei Ágnes; Izsó Tekla; Frecskáné Csáki Katalin; Maczó Anita; Bognár Lajos; Kasza Gyula: Stevia: beyond the sweetener. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 3. pp. 1230-1234. (2016)

Bódi Barbara; Kasza Gyula: Demográfiai tényezők hatása a fogyasztói élelmiszer-pazarlásra = Effect of demographic factors on consumer food waste. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 3. pp. 756-764. (2015)

Kasza Gyula; Bódi Barbara; Vajda Ágnes; Somogyi Adrienn: Hazai élelmiszerek részaránya a magyarországi kiskereskedelmi láncok választékában = Share of domestic foods in the product range of Hungarian retail chains. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 2. pp. 636-645. (2015)

Balogh-Berecz Ágnes; Kasza Gyula; Bódi Barbara: Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése = Food safety risk perception of elementary school students. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 4. pp. 872-880. (2015)

Barna Sarolta; Kasza Gyula; Bódi Barbara: Fogyasztói kutatások az élelmiszerlánc-felügyelet szolgálatában ; Consumer research in the service of food chain safety supervision. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 3. pp. 286-293. (2014)

Bódi Barbara; Zsoldos László; Kasza Gyula; Szegedyné Fricz Ágnes; Szakos Dávid: Consumer attitudes in field of Hungarian red paprika. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 152-157. (2013)

Zsoldos László; Bódi Barbara; Kasza Gyula: Food safety in the light of a quantitative consumer study. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 504-508. (2013)

Kasza Gyula; Surányi József; Lakner Zoltán; Bódi Barbara; Deák Ferenc; Faludi Gábor; Horváth Attila; Mészáros László; Szántó Attila; Danczák István: Rendkívüli helyzetek és kezelésük az élelmiszerkereskedelemben - irányelvek és tapasztalatok = Crisis situations and their management in food retail - guidelines and experiences. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 3-4. pp. 101-117. (2012)

Konferencia vagy workshop anyag

Szakos Dávid; Ózsvári László; Kasza Gyula: Perception of older adults about health-related functionality of foods.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 12:19:38 CET.