Vissza |
Farkas Noémi Dóra; Kiss Marietta: Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 3. pp. 3542-3553. (2021)
Farkas Noémi Dóra; Kiss Marietta: Consumer acceptance of food nanotechnology. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 3. pp. 3554-3565. (2021)
Pintye Alexandra; Kiss Marietta: Közgazdász hallgatók pénzügyi kultúrája. In: Taylor : gazdálkodás- és szervezéstudományi folyóirat, (9) 1. pp. 191-199. (2017)
Pintye Alexandra; Kiss Marietta: A gazdasági felsőoktatás hatása a fiatalok pénzügyi kultúrájára. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 4. pp. 175-186. (2017)
Kiss Marietta; Kun András István: A jelzési hipotézis vizsgálata a felsőoktatási marketingben.