Vissza |
Berta Máté; Molnár István; Zentai Ádám; Kecskeméti Anita; Kerekes Erika Beáta; Nacsa-Farkas Elvira; Gömöri Csilla; Vidács Anita; Kocsubé Sándor; Bencsik Ottó; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Preservation effect of cinnamon and clove essential oil vapors on shelled walnut. In: Acta biologica Szegediensis, (62) 2. pp. 141-145. (2018)
Varga János; Baranyi Nikolett; Chandrasekaran Muthusamy; Vágvölgyi Csaba; Kocsubé Sándor: Mycotoxin producers in the Aspergillus genus : an update. In: Acta biologica Szegediensis, (59) 2. pp. 151-167. (2015)
Baranyi Nikolett; Kocsubé Sándor; Kiss Noémi; Palágyi Andrea; Varga Mónika; Tóth Beáta; Varga János: Identification of potential mycotoxin producing fungi on agricultural products in Hungary and Serbia. In: Acta biologica Szegediensis, (58) 2. pp. 167-170. (2014)
Tóth Beáta; Kótai Éva; Varga Mónika; Pálfi Xénia; Baranyi Nikolett; Szigeti Gyöngyi; Kocsubé Sándor; Varga János: Climate change and mycotoxin contamination in Central Europe : an overview of recent findings. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 461-466. (2013)
Manczinger László; Bóka M.; Vörös M.; Sajben Enikő; Berki A.; Kocsubé Sándor; Vágvölgyi Csaba: Influence of culture conditions on the antibiotic production of antagonistic Bacillus strains isolated from tomato rhizosphere. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 408-412. (2011)
Bajkán Szilvia; Balogh Judit; Bartha Bernadett; Bereczki Zsolt; Blazsó Péter; Cheregi Otilia; Daraba Andrea; Farkas Zoltán; Fogl Ágnes; Fülöp András; Gallé Ágnes; Hatvani Lóránt; Horváth Krisztina; Kocsubé Sándor; Latinovics Dóra; Maslyanko Andriy; Miclea Sebastian Paul; Nagy Andrea; Ordas Anita; Papdi Csaba; Pardi Norbert; Peca Loredana; Péteri Zsanett Adrienn; Polgár Noémi; Pop Ferenc Sándor; Pósa Anikó; Rácz Péter; Rákos Gabriella; Szécsényi Mária; Steinbach Gábor; Szatmári Anna-Mária: Dissertation summaries. In: Acta biologica Szegediensis, (51) 2. pp. 137-160. (2007)
Erdei Anna; Kocsubé Sándor; Lehoczkiné Tornai Judit; Varga János: Teáról izolált fekete Aspergillus törzsek fajszintű jellemzése.