Szerző: " Kocsy Gábor"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Kocsy Gábor: Regulation of free amino acid and polyamine levels during cold acclimation in wheat. In: Acta biologica Szegediensis, (55) 1. pp. 91-93. (2011)

Kocsy Gábor: Effect of chromosome 5A on gene expression during cold hardening in wheat. In: Acta biologica Szegediensis, (52) 1. pp. 73-74. (2008)

Kocsy Gábor; Szalai Gabriella; Galiba Gábor: Effect of heat stress on glutathione biosynthesis in wheat. In: Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 71-72. (2002)

Simon-Sarkadi Lívia; Kocsy Gábor; Sebestyén Zoltán: Effect of salt stress on free amino acid and polyamine content in cereals. In: Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 73-75. (2002)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 03:28:33 CEST.