Szerző: " Kovács Erzsébet"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 19.

Cikk, tanulmány, mű

Kovács Erzsébet: Definition, benefits, processing and examination of functional foods. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 1-11. (2005)

Kovács Erzsébet: Emulgeátorok és élelmiszeripari alkalmazásuk. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 41-53. (2005)

Kovács Erzsébet: Modern tudomány eredményeinek megjelenése az élelmiszerkémiában. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 147-158. (2001)

Kovács Erzsébet: Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (21). pp. 1-11. (2000)

Kovács Erzsébet; Kovács Erzsébet: Amaránt alkalmazása száraztészta előállítására. In: Tudományos közlemények, (19). pp. 71-78. (1996)

Kovács Erzsébet: Hüvelyes bázisú száraztészta antinutritiv anyagainak vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (18). pp. 57-63. (1995)

Török Attiláné; Kovács Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)

Kovács Erzsébet: Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 94-101. (1994)

Kovács Erzsébet: Emulgeátorok sikérszerkezet módosító hatásának vizsgálata valorigráfos módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 26-30. (1993)

Kovács Erzsébet: Főtt tészták állományi pontszámának meghatározása műszeres méréssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 115-121. (1993)

Kovács Erzsébet: AMINDAN250B és DIMODAN alkalmazása száraztészták előállítására. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 40-53. (1990)

Kovács Erzsébet; Fehér László: Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére. In: Tudományos közlemények, (15). pp. 111-120. (1988)

Kovács Erzsébet; Selmeczy Árpádné: Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 31-38. (1986)

Kovács Erzsébet: Felületaktív anyagok hatása a tészta tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 55-69. (1986)

Kovács Erzsébet: Búzalisztek Osborne szerint elválasztott fehérje frakcióinak meghatározása fotometriás módszerrel. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 11-15. (1983)

Kovács Erzsébet; Lásztity Radomir: Búzafehérjék gyors módszerekkel történő meghatározásának tanulmányozása. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 21-30. (1980)

Kovács Erzsébet: Klorid-tartalom meghatározása konduktometriás titrálással tejben és egyes tejtermékekben. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 67-74. (1973)

Kovács Erzsébet: Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 61-66. (1971)

Könyv része

Kovács Erzsébet: Széchenyi István vallásossága. In: Széchenyi István : emlékülés születésének 200. évfordulóján, (2). pp. 34-36. (1991)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 19:07:00 CEST.