Szerző: " Krisch Judit"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 29.

Niramit Waminee; Otegenova Aruzhan; Putri Srie Wardani Aulia; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: Combined effect of natural lemon essential oil and lemon juice preservatives on pear and raspberry milkshakes : [abstract].

Kovács Tamás; Kovács Anita; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit; Takó Miklós: Investigation of tannase activities in Mucoromycota fungi : [abstract].

Otegenova Aruzhan; Putri Srie Wardani Aulia; Niramit Waminee; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices : [abstract].

Putri Srie Wardani Aulia; Otegenova Aruzhan; Niramit Waminee; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: The combined effect of lemon essential oil and lemon juice as natural preservatives in apple and grape juices : [abstract].

Balázs Viktória Lilla; Répás Fanni; Kerekes Erika; Kocsis Béla; Böszörményi Andrea; Szögi-Tatár Bernadett; Krisch Judit; Horváth Györgyi: Antibacterial and antibiofilm effect of wintergreen and immortelle essential oils against staphylococcus aureus.

Kimani Bernard Gitura; Anjeche Patrick Otete; Kerekes Erika Beáta; Krisch Judit; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós: Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts.

Kovács Tamás; Lemos de Oliveira Ítalo José; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Langó Bernadett; Palágyi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit; Takó Miklós: Liberation of phenolics from sorghum samples using solid-state fermentation with Rhizomucor miehei.

Tahboub Nirmeen; Krisch Judit; Kovács Kornél: Preparation of a probiotic, milk-free beverage from carrot juice.

Kimani Bernard Gitura; Anjeche Patrick Otete; Szebenyi Csilla; Kerekes Erika Beáta; Krisch Judit; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós: Antimicrobial activity of natural phenolics against food spoilage yeasts.

Krisch Judit; Vucseta Kristóf: Antioxidant properties of different apple cultivars. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 23-26. (2018)

Krisch Judit; Vucseta Kristóf: Antioxidant properties of different apple cultivars.

Berta Máté; Molnár István; Zentai Ádám; Kecskeméti Anita; Kerekes Erika Beáta; Nacsa-Farkas Elvira; Gömöri Csilla; Vidács Anita; Kocsubé Sándor; Bencsik Ottó; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Preservation effect of cinnamon and clove essential oil vapors on shelled walnut. In: Acta biologica Szegediensis, (62) 2. pp. 141-145. (2018)

Zambrano Carolina; Kerekes Erika Beáta; Kotogán Alexandra; Bencsik Ottó; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Krisch Judit; Takó Miklós: Production of bioactive phenolic compounds from mango residues.

Kincses Lilla Barbara; Csaplár Bettina; Krisch Judit: Antiantioxidant and antimicrobial activity of herbal teas. In: Review on agriculture and rural development, (6) 1-2. pp. 92-96. (2017)

Kincses Lilla Barbara; Csaplár Bettina; Krisch Judit: Antiantioxidant and antimicrobial activity of herbal teas : [abstract].

Papp Áron; Krisch Judit: food safety in the public awareness – survey among primary and high school students. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (9) 1. pp. 25-30. (2015)

Vidács Anita; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba: Disinfection action of some essential oils on stainless steel. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 18-21. (2014)

Krisch Judit: Activity of essential oils in vapor phase against bread spoilage fungi. In: Acta biologica Szegediensis, (57) 1. pp. 9-12. (2013)

Nacsa-Farkas Elvira; Pauliuc Ivan; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba: Anticandidal effect of the extracts from melilotus officinalis and aristolochia clematitis. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 473-477. (2013)

Krisch Judit; Vörös Csilla; Gábor Erzsébet; Kovács Julianna; Vágvölgyi Csaba: Antioxidant and antimicrobial activity of herbal teas made from Hungarian medicinal plants. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 24-27. (2013)

Sajben-Nagy Enikő; Manczinger László; Škrbić Biljana; Živančev Jelena; Antić Igor; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba: Application of laccases, produced by ganoderma species, for the detoxification of some aniline and phenol derivatives. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 422-426. (2013)

Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós; Kotogán Alexandra; Krisch Judit; Papp Tamás: Production of industrial enzymes in solid state fermentation of agricultural wastes by zygomycetes. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. p. 484. (2012)

Vágvölgyi Csaba; Németh V.; Sajben Enikő; Škrbić Biljana; Đurišić-Mladenović Nataša; Krisch Judit; Manczinger László: Isolation and characterization of carbendazim-degrading bacteria from agricultural soil samples. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 320-324. (2011)

Vágvölgyi Csaba; Manczinger László; Sugár D.; Sajben Enikő; Palágyi A.; Krisch Judit; Živančev Jelena; Škrbić Biljana: Isolation and characterization of ethylenethiourea-degrading bacteria from soil. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 325-328. (2011)

Krisch Judit; Badamkhand Demberel; Tserendulam Dugarsuren; Vágvölgyi Csaba; Rentsenkhand tserennadmid: Natural preservatives of plant origin - antimicrobial action against food spoilage microorganisms in vitro and in foodstuffs. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 392-397. (2011)

Krisch Judit: Antimicrobial effects of commercial herbs, spices and essential oils in minced pork. In: Acta biologica Szegediensis, (54) 2. pp. 131-134. (2010)

Krisch Judit: Effect of essential oils of selected spices in food systems. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 128-132. (2010)

Krisch Judit: Effect of fruit juices and pomace extracts on the growth of Gram-positive and Gram-negative bacteria. In: Acta biologica Szegediensis, (52) 2. pp. 267-270. (2008)

Tanács Lajos; Krisch Judit; Petróczi István Mihály: Növekvő adagú műtrágya és fungicid kezelések, valamint évjárat hatása a búzák terméshozamára. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 86-96. (2005)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 23. 17:54:50 CEST.