Vissza |
Trócsányi Eszter; György Zsuzsanna; Gampe Nóra; Ladányi Márta; Zámboriné Németh Éva: A kerti kakukkfű rozmaringsavtartalom és rozmaringsavszintáz-génexpresszió változása környezeti tényezők és ontogenetikai tényezők hatására.
Varga Áron; Márki Edit; Bihari-Lucena Eszter; Ladányi Márta; Szabó-Nótin Beatrix; Kőris András: Studying beer dealcoholization by reverse osmosis.
Csambalik László; Ladányi Márta; Tóth Eszter; Divéky-Ertsey Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 44-48. (2018)
Csambalik László; Ladányi Márta; Tóth Eszter; Divéky-Ertsey Anna: Advantageous traits of Hungarian tomato accessions for future utilization.
Sipos László; Ladányi Márta; Kókai Zoltán; Gere Attila: Leíró vizsgálatot végző érzékszervi bírálók teljesítményértékelési 1434 módszereinek felülvizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1434-1444. (2017)
Sipos László; Gere Attila; Kókai Zoltán; Kovács Sándor; Ladányi Márta: Predikciós statisztikai módszerek az ásványvízfogyasztás előrejelzésében. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 171-178. (2017)
Sipos László; Ladányi Márta; Kókai Zoltán; Gere Attila: Revision of the performance evaluation methods of sensory panellists performing descriptive analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 1. pp. 1446-1451. (2017)
Koncz László; Petróczy Marietta; Ladányi Márta; Maitz Miklós; Nagy Géza: Severity of symptoms of European stone fruit yellows on different apricot varieties. In: Review on agriculture and rural development, (6) 1-2. pp. 63-70. (2017)
Koncz László; Petróczy Marietta; Ladányi Márta; Nagy Géza: Severity of symptoms of European stone fruit yellows on different apricot varieties : [abstract].
Sipos László; Ladányi Márta; Losó Viktor; Kókai Zoltán; Gere Attila: Monitoring the agreement of sensory panelists. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1334-1337. (2016)
Sipos László; Ladányi Márta; Losó Viktor; Kókai Zoltán; Gere Attila: Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 4. pp. 1326-1333. (2016)
Csambalik László; Divéky-Ertsey Anna; Ladányi Márta; Orbán Csaba: Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 42-47. (2014)