Szerző: " Langó Bernadett"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Berényi Attila; Óvári Judit; Ács Péterné; Langó Bernadett; Matuz János: A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége : [absztrakt].

Lantos Csaba; Békés Ferenc; Cseuz László; Bóna Lajos; Purgel Szandra; Ács Katalin; Langó Bernadett; Jancsó Mihály; Székely Árpád; Mihály Róbert; Pauk János: Improvement of in vitro anther culture of cereals and utilization in CR Ltd.'s breeding programs.

Kovács Tamás; Lemos de Oliveira Ítalo José; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Langó Bernadett; Palágyi Andrea; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit; Takó Miklós: Liberation of phenolics from sorghum samples using solid-state fermentation with Rhizomucor miehei.

Langó Bernadett; Purgel Szandra; Bóna Lajos: Triticale breeding and research for quality : results of the last ten years in Szeged.

Lantos Csaba; Békés Ferenc; Cseuz László; Bóna Lajos; Purgel Szandra; Ács Katalin; Langó Bernadett; Jancsó Mihály; Székely Árpád; Mihály Róbert; Jakab Tímea; Pauk János: Utilization of in vitro androgenesis in cr ltd.’s crop breeding programs.

Cseuz László; Langó Bernadett; Tóth Beáta; Óvári Judit; Pugris Tamás; Bóna Lajos; Ács Katalin; Ács Péterné; Matuz János: Yield trials, field performance and quality investigations of ancient hexaploid, tetraploid and diploid wheat genotypes.

Ács Erika; Ács Katalin; Kovács Zsuzsa; Langó Bernadett; Szabóné Czank Bernadett; Cseuz László; Matuz János: Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 133-138. (2017)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 06:33:46 CEST.