Items where Author is "Lantos, Ferenc"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 14.

Article

Kristó, Edit and Lantos, Ferenc: Production of tomato carotenoids (solanum lycopersicon mill.) during different forcing periods. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 33-37. (2018)

Albert, Réka and Künstler, András and Lantos, Ferenc and Király, Lóránt: Preformed defense responses in a powdery mildew-resistant Hungarian cherry pepper cultivar. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 5-12. (2016)

Szalay, András and Hasebe, Toshiaki and Horváth, Dániel and Király, Lóránt and Künstler, András and Szakály, Zsuzsanna and Lantos, Ferenc: The effect of arsenic (As) contamination on domestic vegetables. In: Review on agriculture and rural development, (3) 1. pp. 141-143. (2014)

Lantos, Ferenc and Pék, Zoltán and Tanács, Lajos and Helyes, Lajos: The effect of temperature change on leaf surface temperature of plants in sweet pepper forcing. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 336-340. (2013)

Lantos, Ferenc and Horváth, Tímea and Rózsás, Attila: The effect of Clamydomonas and Asterococcus green algae species on soil status conservation in sweet pepper growing. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 530-533. (2012)

Yıldırım, Ismet and Sakaldaş, Mustafa and Lantos, Ferenc: The effectiveness of some chemicals against postharvest diseases caused by Penicillium digitatum, Phytophthora citrophthora and Geotrichum candidum orange. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 32-37. (2012)

Lantos, Ferenc and Monostori, Tamás: A plant breeding approach to eliminate the development of calcium deficiency symptoms in sweet pepper growing. In: Review on agriculture and rural development, (1) 2. pp. 525-529. (2012)

Lantos, Ferenc and Yıldırım, Ismet and Albert, R.: The role of the stock effect in the development of hindering of the paprika powdery mildew (Leveillula Taurica Arn.) infection. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 342-345. (2012)

Lantos, Ferenc: A kalcium tápanyagforgalmának vizsgálata a paprikatermesztésben. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 2. pp. 216-221. (2011)

Lantos, Ferenc: Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum L.) fruits. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 38. (2009)

Lantos, Ferenc: Hőmérsékletváltozás hatása a növény levélfelületére paprikahajtatásban. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 2. pp. 139-143. (2009)

Lantos, Ferenc: A kalcium növényélettani szerepének, jelentőségének vizsgálata a paprikatermesztésben. A hiánytünetek visszaszorítása növénynemesítői eljárásokkal. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (3) 2. pp. 163-168. (2008)

Lantos, Ferenc and Havasi, Annamária: A kalcium növényélettani szerepének, jelentőségének vizsgálata a paprikatermesztésben. Humánélettani szerepe az emberi test fejlődésének szakaszaiban. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (3) 1. p. 29. (2008)

Lantos, Ferenc: A kalcium növényélettani szerepének, jelentőségének vizsgálata a paprikatermesztésben, hiánytüneteinek visszaszorítása növénynemesítői eljárásokkal. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (2) 2. pp. 125-129. (2007)

This list was generated on 2020. augusztus 4. 08:05:51 CEST.