Vissza |
Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 972-978. (2016)
Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 956-971. (2016)
Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztói gondolkodásban és magatartásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 23-29. (2006)
Martos Éva; Zajkás Gábor; Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 15-22. (2006)
Lenkovics Beatrix; Töttösi Adrienn; Lelovics Zsuzsanna; Farkas Tibor: Nógrád county : rural tourism?