Szerző: " Lelovics Zsuzsanna"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 972-978. (2016)

Tanai Attila; Lelovics Zsuzsanna; Kovács Anett; Hingyi Hajnalka; Csavajda Éva; Kovács Péter; Kovács Nándor; Kanyóné Princes Gyöngyi; Grosz György; Tóth Tamás: Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 1. pp. 956-971. (2016)

Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztói gondolkodásban és magatartásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 23-29. (2006)

Martos Éva; Zajkás Gábor; Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 15-22. (2006)

Konferencia vagy workshop anyag

Lenkovics Beatrix; Töttösi Adrienn; Lelovics Zsuzsanna; Farkas Tibor: Nógrád county : rural tourism?

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 18:37:24 CEST.