Szerző: " Lugasi Andrea"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Fekete-Frojimovics Zsófia; Lenkovics Beatrix; Magyarné Horváth Kinga; Jakuschné Kocsis Tímea; Lugasi Andrea: Alapíz-felismerő képesség vizsgálata a Budapesti Gazdasági Egyetem vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatóinak körében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2014-2028. (2018)

Fekete-Frojimovics Zsófia; Lenkovics Beatrix; Magyarné Horváth Kinga; Jakuschné Kocsis Tímea; Lugasi Andrea: Study of basic taste recognition among the tourism and catering management students of the Budapest Business School. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2030-2035. (2018)

Kádár Gábor; Lugasi Andrea: Comparative analysis of vitamin content of food supplements marketed in Hungary. In: Acta biologica Szegediensis, (53). p. 51. (2009)

Kertészné Lebovics Vera; Kontraszti Mariann; Lugasi Andrea: Fatty acid composition of human milk in Hungary with special attention to trans fatty acids. In: Acta biologica Szegediensis, (53). pp. 55-56. (2009)

Lugasi Andrea: What do we know today about lycopene? In: Acta biologica Szegediensis, (53). pp. 56-57. (2009)

Lugasi Andrea: The role of antioxidant phytonutrients in the prevention of diseases. In: Acta biologica Szegediensis, (47) 1-4. pp. 119-125. (2003)

Konferencia vagy workshop anyag

AlOudat Mohannad; Simon Sarkadi Livia; Lugasi Andrea: Chef’s perception on nutrition and health.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 08:01:57 CEST.