Tudományterület szerző szerint "Markovics, Erzsébet"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Markovics, Erzsébet: Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata. Tudományos közlemények, (22). pp. 90-102. (2001)

Markovics, Erzsébet: Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása. Tudományos közlemények, (13). pp. 47-54. (1986)

Markovics, Erzsébet; Rodek, Mária: Tésztaipari darák polifenoloxidáz aktivitásának és a tészták színének vizsgálata. Tudományos közlemények, (11). pp. 17-23. (1983)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 22. 00:17:40 CET.