Vissza |
Marosi Tibor; Takácsné Fajt Éva: Kistermelői húsfeldolgozás Pest megyében. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (8) 1-2. pp. 46-50. (2013)
Marosi Tibor; Hegedűs Katalin: The improvement of a traceability practice at a Hungarian producer organisation. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 358-364. (2012)
Marosi Tibor; Gál Adrienn: Assessment of food safety by young people. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 201-207. (2011)
Molnár Pál; Marosi Tibor; Gál József; Véha Antal: Some results and impacts of 55th EOQ Congress in Budapest. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (6) 1-2. pp. 148-158. (2011)
Marosi Tibor; Molnár Pál: A hazai egészségturizmus minőségügyi értékelése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (6) 1-2. pp. 120-125. (2011)
Marosi Tibor: Az ISO 9000 szabványok változásai. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (4) 1. pp. 107-113. (2009)
Marosi Tibor; Makai Andrea: Zöldségsnack-termék célpiacának felmérése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (4) 3-4. pp. 126-131. (2009)
Marosi Tibor; Vukoszávlyev Szlobodan: Információs technológiák és menedzsment folyamatok, BPM. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (3) 1. pp. 73-77. (2008)
Marosi Tibor: Termékminőség és minőségképesség. In: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet 2006. évi tudományos évkönyve, (1). pp. 41-47. (2006)