Vissza |
Miklya János: A sütőipari gyártmányfejlesztés és a fogyasztói igények összhangja. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 19-23. (1986)
Miklya János: A lisztminőség megállapítása matematikai statisztikai módszerekkel. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 139-140. (1980)
Földházi Pálné; Miklya János: Búzalisztek minőségi jellemzőinek értékelése regresszió-analízissel. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 83-90. (1974)
Bátyai Jenő; Miklya János; Nové László: Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1. pp. 31-36. (1970)
Bátyai Jenő; Miklya János: Tejtermékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 304-308. (1967)
Miklya János: Túró nedvességtartalmának meghatározása konyhasó felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 9-12. pp. 337-339. (1965)
Miklya János: Hintőporok bórsavtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 7-8. pp. 217-219. (1963)