Vissza |
Molnár Jeannette: Serum selenium concentrations of gestational diabetic and control pregnant women in the second trimester of pregnancy. In: Acta biologica Szegediensis, (53). p. 60. (2009)
Molnár Jeannette; Dixon James; Dunsmuir James: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése I. : szelénkoncentráció meghatározása hidridgenerátoros atomabszorpciós spektrometriával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 34-40. (1995)
Molnár Jeannette; MacPherson Allan: Élelmiszerek szeléntartalmának meghatározása és szintfelmérése II. : gyors étkeztetésben kínált készételek szeléntartalma Skóciában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 2. pp. 115-123. (1995)
Molnár Jeannette; Piretti Marco Vincenzo; Molnár Pál: Olívaolaj szterinfrakcióinak gázkromatográfiás és tömegspektrográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 9-16. (1994)
Molnár Jeannette; Sárdy Miklós: Az oxidált LDL mérési módszereinek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 31-38. (1993)