Szerző: " Molnár Pál"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 135.

Cikk, tanulmány, mű

Molnár Pál: Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszerminősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre = Some results of shape recognition research for the improvement of sensory food testing methods of bakery products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 1. pp. 492-501. (2015)

Molnár Pál: A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények - az elmúlt 30 év tükrében = 60 years of the journal of food investigations int he light of the last 30 years. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 4-13. (2014)

Györey Annamária; Gere Attila; Kókai Zoltán; Sipos László; Molnár Pál: Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése = The investigation of performance of the panel trained to evaluation of margarine. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 1-2. pp. 47-58. (2012)

Molnár Pál: Path to business excellence : innovation and quality. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 5-13. (2012)

Molnár Pál; Marosi Tibor; Gál József; Véha Antal: Some results and impacts of 55th EOQ Congress in Budapest. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (6) 1-2. pp. 148-158. (2011)

Marosi Tibor; Molnár Pál: A hazai egészségturizmus minőségügyi értékelése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (6) 1-2. pp. 120-125. (2011)

Molnár Pál: "Élelmiszerfeldolgozás a háztartásokban" : könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 112-114. (2010)

Molnár Pál: Élelmiszer- és Agrárgazdasági Világfórum Budapesten. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 3. pp. 181-184. (2009)

Bognár Antal; Molnár Pál: Melegételek minősége különböző elkészítési eljárások alkalmazásával = Quality of hot meals using different preparation methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (54) 1. pp. 46-59. (2008)

Molnár Pál: Beszámoló az EMLÉK - KOLLOKVIUM-ról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 239-242. (2006)

Molnár Pál: Beszámoló az EU Közösségi Konferenciáról : Debrecen, 2006. március 30-31. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 112-116. (2006)

Molnár Pál: Beszámoló az első EOQ MNB élelmiszerbiztonsági rendszermenedzser tanfolyamról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 3. pp. 190-192. (2006)

Molnár Pál: XV. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia és ajánlásai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 1. pp. 43-46. (2006)

Horváth Eszter; Kókai Zoltán; Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 224-232. (2006)

Molnár Pál: A probiotikumok perspektívái : irodalmi áttekintés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 4. pp. 213-229. (2005)

Biró György; Molnár Pál: A szívre egészséges tápanyagösszetételű, "szívbarát" - élelmiszerek továbbfejlesztett és bővített kritériumrendszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (51) 1. pp. 3-22. (2005)

Molnár Pál: Az "Élelmiszervizsgálati Közlemények" 50. évfolyama. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 3-4. (2004)

Barendsz A. W.; Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 69-85. (2004)

Molnár Pál; Tóth Marianna: Nemzetközi szervezetek analitikai módszerei az élelmiszer és takarmány szektorban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 135-169. (2004)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 1. pp. 3-7. (2003)

Molnár Pál; Szabó Erzsébet: Bioélelmiszerek fogyasztói preferenciájának alakulása I. : általános tendeciák és külföldi felmérések eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 158-167. (2003)

Molnár Pál; Török Kálmán; Dégi Júlia; Szabó Csaba: Carbon-dioxide rich fluid inclusions in granulite xenoliths from Bakony-Balaton Highland Volcanic field, Hungary. In: Acta mineralogica-petrographica, (2). pp. 129-130. (2003)

Szigeti Tamás János; Turza Sándor; Molnár Pál: A GLP és az élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálása az MSZ EN ISO/IEC 17025:2001-es szabvány alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 2. pp. 88-114. (2003)

Molnár Pál; Vámosné Falusi Zsuzsa: Hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói kedveltségvizsgálatának eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 206-215. (2003)

Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 8-40. (2002)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 1-2. pp. 3-7. (2002)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (47) 1-2. pp. 3-7. (2001)

Molnár Pál: Analitikai eredmények értelmezése tejre és tejtermékekre a közös piaci szabályozás keretében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 93-107. (2000)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 1. pp. 3-7. (2000)

Bognár Antal; Zacharias Rosemarie; Molnár Pál: Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 4. pp. 195-239. (2000)

Molnár Pál; Komáromy Attiláné: Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 23-29. (1999)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLIV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 3-8. (1999)

Molnár Pál; Vámosné Falusi Zsuzsa: A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított termékek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 17-22. (1999)

Molnár Pál; Vámosné Falusi Zsuzsa: A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított újabb termékek II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 160-163. (1999)

Bognár Antal; Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 131-148. (1999)

Molnár Pál; Várkonyi Gábor: Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 3. pp. 154-172. (1998)

Molnár Pál; Komáromy Attiláné: Beszámoló "Az adalékanyagok felhasználásának új szabályai" című szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 236-243. (1998)

Molnár Pál: Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" témájú ankétról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 38-43. (1998)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 3-8. (1998)

Coduro Erich; Molnár Pál: A Német Élelmiszerkönyv és szerepe az EU tagállamok hatósági élelmiszerellenőrzésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 3. pp. 131-141. (1998)

Gaál Ödön; Horacsek Márta; Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 211-225. (1998)

Molnár Pál: Az "Európai Minőségügyi Hét Magyarországon, 1997" élelmiszeripari rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 257-265. (1997)

Molnár Pál: Az élelmiszerek minőségalakulása 1996-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 10-34. (1997)

Molnár Pál: Az élelmiszervegyészek tevékenységi területe. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 52-56. (1997)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 1. pp. 5-9. (1997)

Molnár Pál; Várkonyi Gábor: Az új magyar Élelmiszertörvény. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 95-119. (1996)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 1. pp. 3-6. (1996)

Lásztity Radomir; Molnár Pál: Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. pp. 325-326. (1996)

Molnár Pál: A WPFC javaslatai az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 137-139. (1996)

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. : élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 3. pp. 189-203. (1996)

Molnár Pál; Várkonyi Gábor: "Az Európai Unió élelmiszerszabályozása" kamarakiállítás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 306-324. (1995)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XL. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 1. pp. 3-6. (1995)

Tóth Tiborné; Molnár Pál; Komáromy Attiláné; Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)

Molnár Pál: A IX. IUFoST Világkongresszus. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 231-233. (1995)

Szerdahelyi Emőke; Hajós Gyöngyi; Molnár Pál: Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 225-230. (1995)

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VI. : a profilanalízis és a higításos profilanalízis módszertana. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 3. pp. 194-214. (1995)

Molnár Pál: 75 éves Holló János. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. p. 179. (1994)

Molnár Pál: Beszámoló a "Kihívás és lehetőség: Európai Unió a magyar élelmiszeripar és mezőgazdaság szemszögéből" témájú konferenciáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 341-347. (1994)

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XIX. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 206-208. (1994)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXIX. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 5-8. (1994)

Molnár Pál: EURO FOOD TOX IV. : "Bioaktív anyagok a növényi eredetű élelmiszerekben" 1994. szeptember 22-24. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 339-340. (1994)

Molnár Pál: Ismertető a Magyarországi Gyümölcslé Előállítók Önkéntes Minőségellenőrző Szervezetének (HFQ) megalapításáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 216-217. (1994)

Molnár Jeannette; Piretti Marco Vincenzo; Molnár Pál: Olívaolaj szterinfrakcióinak gázkromatográfiás és tömegspektrográfiás vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 1. pp. 9-16. (1994)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön VI. : az élelmiszerimporttal összefüggő minőségellenőrzés egyes kérdései Japánban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 3. pp. 209-215. (1994)

Molnár Pál: Az EOQ VI. Nemzetközi Élelmiszer Minőségügyi Konferenciája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 314-331. (1993)

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XVIII. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 55-58. (1993)

Molnár Pál: Beszámoló a FECS Élelmiszerkémiai Munkacsoport Közép-Európai Kapcsolatok Albizottságának 1993. évi tevékenységéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 227-228. (1993)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 3-5. (1993)

Molnár Pál: Dr. Gasztonyi Kálmán - Dr. Lásztity Radomír: Élelmiszer-kémia 1. - Mezőgazda Kiadó, Budapest, 1992. : [könyvismertetés]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 178-179. (1993)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön IV. : élelmiszerek előállításának és forgalmazásának szabályozása az Egyesült Királyságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 220-224. (1993)

Molnár Pál; Pallóné Kísérdi Imola: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése V. : a fogyasztói preferencia és averzió dinamikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 278-289. (1993)

Molnár Pál: Az élelmiszeranalitika hazai helyzete és a nemzetközi fejlődés trendje. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 288-292. (1992)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 3-5. (1992)

Komáromy Attiláné; Molnár Pál; Pallóné Kísérdi Imola: A biotermelésre vonatkozó külföldi szabályozások és a hazai alkalmazás lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 118-123. (1992)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön II. : az Európai Közös Piac és hatásai az élelmiszerfelügyeletre Németországban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 226-227. (1992)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön III. : élelmiszerfelügyelet és a használati eszközök ellenőrzése Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 4. pp. 300-301. (1992)

Molnár Pál; Tóthné Markus Marianna; Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. : érzékszervi bírálók képességvizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 103-112. (1992)

Wiesenberger Alfred; Molnár Pál: A német Gyümölcslé-gyártók Védegylete (SGF). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 89-96. (1992)

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Főbizottság 19. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 232-233. (1991)

Molnár Pál: Beszámoló az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Élelmiszeripari Bizottságának IV. Konferenciájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 32-35. (1991)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 3-4. (1991)

Molnár Pál: Im Memoriam. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 2. pp. 131-132. (1991)

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. : érzékszervi körvizsgálat. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 3. pp. 141-158. (1991)

Molnár Pál; Tóthné Markus Marianna; Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése III. : gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 208-218. (1991)

Molnár Pál: Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1989-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. pp. 66-115. (1990)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 2-4. (1990)

Molnár Pál: A CMA minőségi jel szerepe és alkalmazása az NSZK élelmiszergazdaságában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 143-147. (1990)

Nguyen Hung; Siska Elemér; Adányiné Kisbocskói Nóra; Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában III. : fluorid-ion meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. pp. 27-38. (1990)

Nguyen Hung; Molnár Pál; Adányiné Kisbocskói Nóra: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában IV. : klorid-ion meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 168-174. (1990)

Nguyen Hung; Molnár Pál; Adányiné Kisbocskói Nóra; Siska Elemér: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában V. : jodid és cianin-ion meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 4. pp. 229-237. (1990)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXIV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 2-4. (1989)

Nguyen Hung; Siska Elemér; Adányiné Kisbocskói Nóra; Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában II. : a számítástechnika alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 209-220. (1989)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet egységesítésének irányelvei a Közös Piac országaiban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 130-134. (1989)

Molnár Pál: Élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1988-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 2. pp. 66-112. (1989)

Molnár Pál; Máté Mihály: Beszámoló az Élelmiszer-Minőségellenőrzés VII. Tudományos Konferenciájáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 49-58. (1988)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1987. évi XXXIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 2-3. (1988)

Molnár Pál: Dr. Konecsni István emlékezetére : 1919-1988. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 255-256. (1988)

Nguyen Hung; Siska Elemér; Molnár Pál: Ion szelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában I. : Gran-transzformáció. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 212-217. (1988)

Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1987-ben a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 2. pp. 66-107. (1988)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1986. évi XXXII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 1. pp. 2-3. (1987)

Harkayné Vinkler Margit; Molnár Pál: Könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 255-256. (1987)

Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1986-ban a hatósági élelmiszerminőség-ellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 66-107. (1987)

Szabó Erzsébet; Molnár Pál; Gólya Istvánné; Ács Pál: Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 3. pp. 137-146. (1987)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1985. évi XXXI. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 1. pp. 2-3. (1986)

Molnár Pál: Élelmiszerek minőségalakulása 1985-ben a hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 2. pp. 50-102. (1986)

Bognár Antal; Molnár Pál: Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 215-223. (1986)

Nagy Lajosné; Molnár Pál: A sütőipari termékminőség alakulása : az új termékek értékelése. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 25-30. (1986)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1984. évi XXX. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 1-2. (1985)

Végh Attiláné; Molnár Pál: Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. p. 116. (1985)

Molnár Pál: A Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerkönyv helye és szerepe a hazai élelmiszerellenőrzésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 25-32. (1984)

Molnár Pál; Erdész Sándor: A komplex minősítés és a korszerű minőségellenőrzés aktuális kérdései baromfitermékeknél. In: Tudományos közlemények, (12). p. 67. (1984)

Molnár Pál: Könyvismertetések. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (29) 2. p. 113. (1983)

Molnár Pál: Élelmiszervizsgálati adatok gépi feldolgozása és hasznosítása a minőségszabályozáshoz. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 6. pp. 287-300. (1982)

Molnár Pál: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése I. : a korszerűsítés főbb feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 1. pp. 3-12. (1981)

Molnár Pál; Falusi Zsuzsa: Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 150-162. (1977)

Molnár Pál: Az európai szocialista országok közvetlen demokratikus formái. In: Acta Universitatis Szegediensis de Attila József nominatae : acta iuvenum : sectio juridica et politica, (1). pp. 49-86. (1976)

Molnár Pál; Nové László: Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. pp. 267-273. (1976)

Molnár Pál: Anwendung des Ridgelimeters für die Qualitätsbewertung von flüssigen Apfelpektinextrakten. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 1-2. pp. 13-23. (1975)

Deckert Hans Joachim; Neumann Ralph; Molnár Pál: Aktuelle Aufgaben der staatlichen Qualitätskontrolle von Lebensmitteln in der DDR. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 211-228. (1974)

Kőhegyi Imre; Molnár Pál: Gramoxoneval kezelt termény paraquat-maradék vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 327-330. (1973)

Rodler Imre; Molnár Pál; Kőhegyi Imre: Egyes szerves foszfátészter tartalmú permetezőszerrel kezelt alma szermaradékának alakulása különböző tárolási körülmények között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 151-156. (1971)

Molnár Pál; Rodler Imre: Tetrametil - tiuram - diszulfid hatóanyagú csávázószerek maradékának szemikvantitatív meghatározása vékonyréteg kromatográfiás módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 133-138. (1968)

Konferencia vagy workshop anyag

Pintér Henriett; Molnár Pál: Kutatásalapú tanulásban részt vett egyetemi hallgatók írás-felfogása.

Molnár Pál: Társszerzői együttműködések hálózatai a bírálati rendszerű angol nyelvű neveléstudományi szakfolyóiratokban : európai helyzetkép.

Molnár Pál; Tóth Edit; Pintér Henriett: Töredezettség és összekapcsoltság a hazai neveléstudományi folyóiratok társszerzői együttműködési hálőzataiban.

Molnár Pál; Pintér Henriett: Some effects of community based inquiry learning supported by networked technology.

Pintér Henriett; Molnár Pál: A tanulóközösségben végzett forrásalapú tanulás során létrehozott szövegek minőségét befolyásoló tényezők.

Molnár Pál: Kutatóközösségben tanuló hallgatók kapcsolathálózata és interakciós hálózatai közötti összefüggések vizsgálata.

Molnár Pál: Blogkörnyezetben tanuló felfedező közösség tanulási hatékonyságának, közösségtudatának és elégedettségének vizsgálata.

Aoki Kumiko; Molnár Pál: Issues of student assessment in international telecollaborative project‐based learning.

Molnár Pál: Kutatói bloghálózatban dolgozó, hálózatba szerveződő hallgatói kutatóközösség empirikus kohézióvizsgálata.

Molnár Pál; Aoki Kumiko: Online, kultúraközi, hálózati környezetben együttműködő hallgatói kutatócsoportok online kapcsolati hálózatának változása az együttműködés során.

Molnár Pál: Kapcsolathálózati adatbányászat, elemzés és vizualizáció a hálózatalapú tanulás szolgálatában.

Molnár Pál: Blog mint tudásközvetítő, közösségformáló, kapcsolatépítő eszköz az órai munkában.

Molnár Pál; Kárpáti Andrea: Számítógéppel támogatott osztálytermi kollaboratív vitatérképezés és gondolattérképezés összehasonlító elemzése.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 13:14:55 CEST.