Szerző: " Németh Csaba"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 24.

Cikk, tanulmány, mű

Németh Csaba: Györgyey László tevékenysége az Osztrák-Magyar Monarchia diplomáciai testületében = László Györgyey's activities in the diplomatic corps of the Austro-Hungarian Monarchy. In: Belvedere Meridionale, (35) 3. pp. 45-58. (2023)

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Csurka Tamás; Surányi József; Badak-Kerti Katalin; Penksza Péter; Friedrich László: Development of high protein containing bakery filling. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 74-80. (2019)

Hidas Karina Ilona; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 29-34. (2019)

Hussein Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Hidas Karina; Németh Csaba; Dalmádi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentrations of Allyl-isothiocyanate. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 140-144. (2018)

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Uht treatment of liquid egg yolk. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 103-107. (2018)

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Bertold Salamon; Bényi Dóra; Friedrich László: Effect of high hydrostatic pressure at 400 MPa on quality attributes of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 148-152. (2016)

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Csehi Barbara; Bényi Dóra; Friedrich László: Effects of HPH processing at 400 MPa on proteins of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 153-157. (2016)

Németh Csaba; Németh Zoltán: Analysis of parameters affecting the shelf life of liquid whole egg. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 3-4. pp. 108-111. (2012)

Németh Csaba; Németh Zoltán; Dalmadi István; Friedrich László; Surányi József; Balla Csaba: Destruction of Salmonella enteritidis in liquid egg white as the function of treatment temperature and heating rate. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 314-319. (2011)

Németh Csaba: Calorimetric study of changes induced by preservatives in liquid egg products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 159-164. (2010)

Németh Csaba: A new liquid egg product. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 165-170. (2010)

Németh Csaba: Melyik út vezet Magyarország trónjához? : Bethlen Gábor 1628-29-es keleti terve, és annak diplomáciai háttere. In: Aetas, (3) 3. pp. 5-22. (1987)

Konferencia vagy workshop anyag

Varga-Tóth Adrienn; Elayan Majd; Enkbold Munkhnasan; Boros Anikó; Németh Csaba: Textural investigation of a protein rich jelly sweet : [abstract].

Elayan Majd; Németh Csaba; Enkhbold Munkhnasan; Tóth Adrienn: The effect of adding different oils on liquid whole egg sensorial properties : [abstract].

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Lévay Lilla; Balla Csaba; Nagy Attila; Friedrich László: Effects of prebiotic and different flavorings on texture attributes of an egg white based dairy substitute product.

Veisz Anett; Fodor Marietta; Stefanovits-Bányai Éva; Friedrich László; Németh Csaba; Kovács Boglárka; Nagy Anna Mária: Changes in the contents of hen eggs due to polyphenol-rich supplementation.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Csurkai Tamás; Surányi József; Badak-Kerti Katalin; Penksza Péter; Friedrich László: Development of high protein containing filling : [abstract].

Hidas Karina; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts : [abstract].

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Effect of UHT treatment on liquid egg products.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Ayari Emna; Pintér-Nagy Orsolya; Zeke Ildikó; Friedrich László: Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white.

Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Németh Csaba; Dalmadi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate.

Hidas Karina Ilona; Visy Anna; Csonka Judit; Friedrich László; Németh Csaba; Zeke Ildikó Csilla: Prolongation of liquid whole eggs' shelf life with different methods.

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: UHT treatment of liquid egg yolk.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 11:00:53 CEST.