Szerző: " Orbán Csaba"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Csambalik László; Orbán Csaba; Stéger-Máté Mónika; Pusztai Péter; Divéky-Ertsey Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption. In: Acta biologica Szegediensis, (60) 2. pp. 177-182. (2016)

Orbán Csaba; Csajbókné Csobod Éva; Dobronszki Andrea: Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások = Changes in nutritional values during the ripening of cucumber (Cucumis sativus). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 80-85. (2014)

Csambalik László; Divéky-Ertsey Anna; Ladányi Márta; Orbán Csaba: Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 42-47. (2014)

A lista elkészítésének dátuma 2024. szeptember 22. 13:44:34 CEST.