Items where Author is "Pótzy, Péter"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Littauer, András and Korom, György and Naszlady, Attila and Széphalmi, Géza and Pótzy, Péter: A MEDREK klinikai alkalmazásával szerzett tapasztalataink. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 523-536. (1976)

Naszlady, Attila and Korom, Gyula and Littauer, András and Pótzy, Péter and Kovács, Ferenc and Széphalmi, Géza: Fekvőbeteg osztály információs rendszerébe csatlakozó klinikai laboradat-áramlás kérdése és egy bevált megoldás. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 377-382. (1974)

Széphalmi, Géza and Kovács, Ferenc and Naszlady, Attila and Pótzy, Péter: Fogalomrendszer és modell orvosi-egészségügyi információk kezelésére. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 343-354. (1974)

Pótzy, Péter and Kovács, Ferenc and Naszlady, Attila and Széphalmi, Géza: Kórházi információrendszerek létesítésének néhány kérdése az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben folyó fejlesztőmunka tükrében. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 367-376. (1974)

Káldi, Tamás and Pótzy, Péter and Keresztély, Zsolt: Kórházi számítógépes rendszerek automatizálási és műszerezési előfeltételeinek biztosítása : automatikus légzésfunkciós vizsgálórendszer. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 75-86. (1974)

This list was generated on 2020. március 31. 16:15:35 CEST.