Szerző: " Pallagi Attiláné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Pallagi Attiláné: Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 3-21. (1990)

Pallagi Attiláné: A lisztek szemcseméret eloszlásának hatása az SDS szedimentáció értékre. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 19-24. (1987)

Pallagi Attiláné: Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 7-11. (1979)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 08:42:19 CET.