Tudományterület szerző szerint "Pallagi, Attiláné"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Pallagi, Attiláné: Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata. Tudományos közlemények, (16). pp. 3-21. (1990)

Pallagi, Attiláné: A lisztek szemcseméret eloszlásának hatása az SDS szedimentáció értékre. Tudományos közlemények, (14). pp. 19-24. (1987)

Pallagi, Attiláné: Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata. Tudományos közlemények, (7). pp. 7-11. (1979)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 23. 21:28:19 CET.