Szerző: " Panyor Ágota"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 27.

Cikk, tanulmány, mű

Lendvai Edina; Panyor Ágota; Hampel György: A Mérnöki Kar agrár és műszaki képzési területein történő lemorzsolódás okainak feltárása tárgyában készült kérdőíves felmérés eredményei. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 1. pp. 205-210. (2019)

Gál József; Panyor Ágota; Farkas Ferenc: Sajátos nevelési igényű hallgatók képzése az SZTE Mérnöki Karán. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 1. pp. 185-197. (2019)

Panyor Ágota: A táplálkozás és a civilizációs betegségek kapcsolata. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 99-107. (2019)

Panyor Ágota; Szebelédi Krisztina: A termelői értékesítő szervezetek szerepe a vidék gazdaságában. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (13) 3-4. pp. 33-42. (2018)

Panyor Ágota: A magyar élelmiszergazdaság jellemzői és kihívásai a XXI. században. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 3. pp. 107-112. (2017)

Panyor Ágota; Rabb Mercédesz: A modern paleolit étrend és az új csodanövénye a földi mandula. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 1-2. pp. 153-161. (2017)

Panyor Ágota: A szövetkezések szerepe a mezőgazdaság zöldség és gyümölcs szektorában. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (10) 2. pp. 75-85. (2015)

Panyor Ágota; Lendvai Edina; Gál József: Diákok élelmiszerfogyasztási szokásainak vizsgálata nemzetközi viszonylatban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (9) 1-2. pp. 111-115. (2014)

Panyor Ágota: A homoktövistermesztés, mint alternatív gazdálkodási forma. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (9) 1-2. pp. 57-62. (2014)

Panyor Ágota: A Slow Food termékek, mint a vidék valódi értékei. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (8) 1-2. pp. 64-69. (2013)

Panyor Ágota: A baromfiágazat helyzetelemzése - a problémák marketing-szempontú lehetséges megoldása. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 79-84. (2013)

Panyor Ágota: A helyi termékek jelentősége a vidékgazdaságban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (6) 1-2. pp. 59-63. (2011)

Gálné Horváth Ildikó; Gál József; Panyor Ágota: Tendencies in eating habits caused by the change of housing structure in Hódmezővásárhely. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 74-81. (2010)

Panyor Ágota: A globális élelmiszerrendszerek új irányzatai Élelmiszer- és Agrárgazdasági Világfórum Bostonban = The new trends in global food systems Food and Agricultural Economics Forum Boston. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 247-250. (2010)

Panyor Ágota: A fűszerpaprika, mint hagyományos magyar termékünk fogyasztási szokásainak elemzése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (4) 1. pp. 50-55. (2009)

Panyor Ágota: The importance of niche marketing strategy on the market of "special foods". In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 75-82. (2009)

Panyor Ágota: A közösségfejlesztés lehetőségei a Kiskőrösi kistérségben. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (4) 2. pp. 23-27. (2009)

Panyor Ágota: Consumers's familiarity with special-quality amaranth products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 64-70. (2008)

Panyor Ágota: A különleges minőségű élelmiszerek vidékfejlesztésben betöltött szerepe. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (3) 1. pp. 25-30. (2008)

Panyor Ágota: A funkcionális lisztek ismertségének vizsgálata megkérdezések tükrében. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (2) 1. pp. 85-94. (2007)

Panyor Ágota: A védett eredetű földrajzi jelzésű termékek jelentősége a vidékfejlesztésben. In: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet 2006. évi tudományos évkönyve, (1). pp. 78-84. (2006)

Panyor Ágota: A tönkölybúza szerepe az egészséges táplálkozásban. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 74-79. (2005)

Panyor Ágota; Balogh Sándor: Az élelmiszerválaszték új irányzatainak jellemzése. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 83-87. (2003)

Panyor Ágota; Lakner Zoltán: A falusi turizmus fejlesztésének keresleti feltételei. In: Tudományos közlemények, (22). pp. 188-198. (2001)

Konferencia vagy workshop anyag

Panyor Ágota: Concumption habits of antioxidant-enriched foods.

Panyor Ágota; Kis Krisztián: Trends of food consumption for health conscious lifestyle.

Kis Krisztián; Panyor Ágota: The concept of value creation in Blue Ocean strategy and lean management.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 10:22:33 CET.