Fekete Katalin; Honfi Renáta; Pap Zoltán: Mycorrhizal inoculation of onion (Allium cepa l.) in the early development stages. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 49-54. (2018)
Pap Zoltán; Király Ákos; Kis Krisztiánné Mariann: Effect of azotobacter products on lettuce transplants. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 357-362. (2013)
Pap Zoltán; Slezák Katalin; Szabó Anna; Kiss Krisztiánné Mariann: Effects of humic acid on green flesh pepper forcint. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 487-491. (2011)
Slezák Katalin; Pap Zoltán; Orosz Ferenc: Nitrogén fejtrágyázás hatása a fejes káposzta termésmennyiségére és -minőségére. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 103. (2009)
Pap Zoltán; Némethyné Uzoni Hanna; Lovas Melinda: A környezettudatos palántanevelés tulajdonságai és optimalizásáa a termesztési gyakorlat számára. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 55. (2009)
Kovács Gábor; Pap Zoltán; Csopaki Gyula: Automatic test selection based on CEFSM specifications. In: Acta cybernetica, (15) 4. pp. 583-599. (2002)
Pap Zoltán; Rétháti Zoltán; Horváth Róbert; Adamis Gusztáv: Standardized event pair based test generation method using TSS&TP. In: Acta cybernetica, (15) 4. pp. 653-667. (2002)
Fekete Katalin; Honfi Renáta; Pap Zoltán: Mycorrhizal inoculation of onion (Allium cepa L.) in the early development stages.