Items where Author is "Papp, Nóra"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 12.

Article

Papp, Nóra: Etnofarmakobotanikai monográfiák a Homoródok mentéről (Erdély) – könyvbemutató. XV. Magyar Gyógynövény Konferencia - Visegrád, 2018. június 8-9.. p. 25. (2018)

Bartha, Sámuel Gergely and Papp, Nóra and Kopcsányi, Márton and Mágó, Martin and Kerényi, Mónika: A farkasalma (Aristolochia clematitis L.) antimikrobás hatásának vizsgálata. Fiatal Gyógynövénykutatók Fóruma. p. 9. (2017)

Szabó, Gergely Tibor and Bujna, Erika and Fodor, Marietta and Papp, Nóra and Stefanovits-Bányai, Éva and Stéger-Máté, Mónika and Furulyás, Diána: Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata. Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (23). pp. 490-495. (2017)

Furulyás, Diána and Savanya, F. and Bánvölgyi, Szilvia and Papp, Nóra and Stefanovits-Bányai, Éva and Stéger-Máté, Mónika: Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry. Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 1. pp. 40-46. (2016)

Molnár, Klára and Papp, Nóra and György, Zsuzsanna and Köbölkuti, Zoltán Attila and Stefanovits-Bányai, Éva: Vadon termő áfonya genotípusok és kereskedelmi forgalomban kapható aszalványok antioxidáns kapacitásának vizsgálata. Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (22). pp. 395-398. (2016)

Furulyás, Diána and Keszti, Szabolcs and Engelhardt, Tekla and Mohácsi-Farkas, Csilla and Stefanovits-Bányai, Éva and Hegedűs, Attila and Papp, Nóra and Stégerne-Máté, Mónika: Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn. Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (21). pp. 336-340. (2015)

Schenk, Dóra and Furulyás, Diána and Papp, Nóra and Bánvölgyi, Szilvia and Kiss, István and Stefanovits-Bányai, Éva and Vatai, Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során. Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (21). pp. 431-435. (2015)

Schvéder, Eszter and Dudás, Zsolt and Stefanovits-Bányai, Éva and Firtha, Ferenc and Papp, Nóra: Hol jobb : a fitotronban vagy a konyhában? Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (21). pp. 416-420. (2015)

Furulyás, Diána and Nagy, Orsolya and Papp, Nóra and Stefanovits-Bányai, Éva and Stéger-Máté, Mónika: Possibilities of complex food-processing of quince. Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems, (21). pp. 341-344. (2015)

Papp, Nóra: Genotypic, seasonal and maturity stage variability in antioxidant capacity of stone fruits. Acta biologica Szegediensis, (53) suppl.. p. 63. (2009)

Papp, Nóra: Morphological and flavonoid pattern variations within some Euphorbia cyparissias L. populations. Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 171-172. (2005)

Papp, Nóra and Szabó, László Gy.: Some phytochemical and morphophysiological characteristics of Euphorbia cyparissias L. populations. Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 251-252. (2002)

This list was generated on 2019. augusztus 24. 01:50:00 CEST.