Szerző: " Papp Nóra"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 13.

Cikk, tanulmány, mű

Furulyás Diána; Savanya F.; Bánvölgyi Szilvia; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Effects of enzyme treatment of the microfiltration of elderberry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 1. pp. 40-46. (2016)

Papp Nóra: Genotypic, seasonal and maturity stage variability in antioxidant capacity of stone fruits. In: Acta biologica Szegediensis, (53). p. 63. (2009)

Papp Nóra: Morphological and flavonoid pattern variations within some Euphorbia cyparissias L. populations. In: Acta biologica Szegediensis, (49) 1-2. pp. 171-172. (2005)

Papp Nóra; Szabó László Gy.: Some phytochemical and morphophysiological characteristics of Euphorbia cyparissias L. populations. In: Acta biologica Szegediensis, (46) 3-4. pp. 251-252. (2002)

Könyv része

Papp Nóra: Etnobotanikai kutatások Erdélyben az 1960-as évektől napjainkig. In: A test és a lélek orvosai: Grynaeus Tamás emlékkönyv 1. pp. 32-54. (2013)

Konferencia vagy workshop anyag

Papp Nóra: Etnofarmakobotanikai monográfiák a Homoródok mentéről (Erdély) – könyvbemutató.

Bartha Sámuel Gergely; Papp Nóra; Kopcsányi Márton; Mágó Martin; Kerényi Mónika: A farkasalma (Aristolochia clematitis L.) antimikrobás hatásának vizsgálata.

Szabó Gergely Tibor; Bujna Erika; Fodor Marietta; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika; Furulyás Diána: Zöldségalapú probiotikus készítmények egészségvédő komponenseinek vizsgálata.

Molnár Klára; Papp Nóra; György Zsuzsanna; Köbölkuti Zoltán Attila; Stefanovits-Bányai Éva: Vadon termő áfonya genotípusok és kereskedelmi forgalomban kapható aszalványok antioxidáns kapacitásának vizsgálata.

Furulyás Diána; Keszti Szabolcs; Engelhardt Tekla; Mohácsi-Farkas Csilla; Stefanovits-Bányai Éva; Hegedűs Attila; Papp Nóra; Stégerne-Máté Mónika: Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn.

Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.

Schvéder Eszter; Dudás Zsolt; Stefanovits-Bányai Éva; Firtha Ferenc; Papp Nóra: Hol jobb : a fitotronban vagy a konyhában?

Furulyás Diána; Nagy Orsolya; Papp Nóra; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Possibilities of complex food-processing of quince.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 12:32:17 CET.