![]() | Up a level |
Polák, Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)
Sárosi, Herbert and Polák, Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)
Polák, Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46. (1974)
Polák, Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)
Polák, Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)
Polák, Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)