Items where Author is "Polák, Aranka"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 6.

Article

Polák, Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24.(1979)

Sárosi, Herbert and Polák, Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70.(1976)

Polák, Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46.(1974)

Polák, Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66.(1973)

Polák, Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77.(1973)

Polák, Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91.(1971)

This list was generated on 2019. július 21. 11:18:55 CEST.