Tudományterület szerző szerint "Polák, Aranka"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Polák, Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)

Sárosi, Herbert; Polák, Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)

Polák, Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46. (1974)

Polák, Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)

Polák, Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)

Polák, Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 22. 21:06:01 CEST.