Vissza |
Polák Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)
Sárosi Herbert; Polák Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)
Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46. (1974)
Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)
Polák Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)
Polák Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)