Szerző: " Sipos Péter"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 18.

Cikk, tanulmány, mű

Ungai Diána; Sipos Péter; Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4006-4012. (2022)

Ungai Diána; Sipos Péter; Győri Zoltán: Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 3. pp. 4013-4019. (2022)

Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2286-2289. (2018)

Jevcsák Szintia; Bíró Attila; Remenyik Judit; Lehoczki Gábor; Murányi Eszter; Jóvér János; Diósi Gerda; Sipos Péter: Műtrágyakezelés hatása a szemes-cirok lisztmintáinak zsírtartalmára és zsírsavösszetételére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2278-2284. (2018)

Kelemen Viktória; Sipos Péter: Comparison of breads made by different leavening technologies. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 3-4. pp. 91-94. (2012)

Sipos Péter; Győri Zoltán: Evaluation of food additives on the rheologic properties of winter wheat flours. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2012)

Pongráczné Barancsi Ágnes; Tarján Zsuzsanna; Sipos Péter: Extenzográfos minősítés a nemzetközi búzapiacon = Extensigraphical qualification on the international wheat market. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 18-23. (2010)

Pongráczné Barancsi Ágnes; Mezei Zoltán; Sipos Péter; Győri Zoltán: Research on alveographical parameters of winter wheat (t. aestivum) varieties. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 11-16. (2009)

Sipos Péter; Tóth Árpád; Pongráczné Barancsi Ágnes; Győri Zoltán: A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 145-155. (2007)

Tóth Árpád; Sipos Péter; Győri Zoltán: Őszi búzafajták alveográfos minősítésének jelentősége aszályos, csapadékos és átlagos időjárási körülmények között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 156-165. (2007)

Sipos Péter: Mobilization conditions of lead in forest soils from the Cserhát Mts., NE Hungary. In: Acta mineralogica-petrographica, (47). pp. 53-59. (2006)

Sipos Péter; Németh Tibor; Mohai Ilona: The effect of clay mineralogy on retention of heavy metals by soils. In: Acta mineralogica-petrographica, (4). p. 95. (2004)

Sipos Péter: Distribution of Cu, Ni, Pb, Zn in natural brown forest soil profiles from the Cserhát Mts., NE Hungary. In: Acta mineralogica-petrographica, (44). pp. 43-50. (2003)

Sipos Péter: Some effects of lead contamination on liver and gallbladder bile. In: Acta biologica Szegediensis, (47) 1-4. pp. 139-142. (2003)

Sipos Péter; Gatter István: Genesis of low sulfidation type epithermal ore indications at Aranyosbérc (Mátrakeresztes), Mátra Mts., North Hungary. In: Acta mineralogica-petrographica, (41). pp. 63-77. (2000)

Konferencia vagy workshop anyag

Semwal Jyoti; Neji Chaima; Sipos Péter: Development of convenience products using sorghum flour.

Nagy Róbert; Remenyik Judit; Sipos Péter: Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.

Sipos Péter; Nagy Róbert; Győri Zoltán: Use of sorghum flour for bread and cake production after heattreatment.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 01:00:16 CEST.