Vissza |
Orosz Ferenc; Slezák Katalin: Különböző NPK kezelések hatása a csemegekukorica termésminőségére.
Slezák Katalin; Kis Krisztiánné; Terbe István: Különböző káliumformák hatása paprikanövények leveleinek fotoszintetikus aktivitására és vízfogyasztására = Effect of different potassium forms on sweet pepper's leaves on photosynthetic activity and water consumption.
Nagy Kitti; Tímár Zoltán; Kis Krisztiánné; Slezák Katalin: The dry matter content changes of spice pepper cultivated under plastic cover. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 376-381. (2012)
Slezák Katalin; Nagy Kitti; Kis Krisztiánné; Terbe István: A fotoszintetikusan aktív besugárzás és a levelek ezzel összefüggő néhány élettani folyamatának alakulása támrendszeres étkezési paprika állományban = The effective photoshyntetic radiation and some related physiological process on trained sweer pepper crop.
Nagy Kitti; Tímár Zoltán; Kis Krisztiánné; Slezák Katalin: A fólia alatti termesztésből származó fűszerpaprika őrlemények fontosabb beltartalmi értékeinek alakulása = The formation of the main contents of ground spice pepper cultivated under plastic cover.
Pap Zoltán; Slezák Katalin; Szabó Anna; Kiss Krisztiánné Mariann: Effects of humic acid on green flesh pepper forcint. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 487-491. (2011)
Slezák Katalin; Terbe István; Kis Krisztiánné: Vegetable growing on expanded clay. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 75-80. (2011)
Slezák Katalin; Terbe István; Kis Krisztiánné: Vegetable growing on expanded clay. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 345-350. (2011)
Nagy Kitti; Tímár Zoltán; Slezák Katalin: The effect of picking time on the yield of pepper. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 496-501. (2011)
Slezák Katalin; Orosz Ferenc: Csemegekukorica néhány morfológiai tulajdonságának alakulása gombakomposzt-trágyázás hatására. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 102. (2009)
Slezák Katalin; Pap Zoltán; Orosz Ferenc: Nitrogén fejtrágyázás hatása a fejes káposzta termésmennyiségére és -minőségére. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 103. (2009)