Szerző: " Soós Anita"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Zay Katalin; Somogyi László; Soós Anita: Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2052-2062. (2018)

Zay Katalin; Somogyi László; Soós Anita: The effect of ground poppy seeds with different properties on the rheological properties of white chocolate. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 2. pp. 2064-2069. (2018)

Somogyi László; Soós Anita; Visy Orsolya; Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1070-1077. (2016)

Somogyi László; Soós Anita; Visy Orsolya; Volent Orsolya: The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1078-1081. (2016)

Imre Anita; Somogyi László; Soós Anita; Szántainé Kőhegyi Katalin: Kávé vízoldható összes polifenoltartalmának és antioxidáns hatásának változása a pörkölési hőmérséklet függvényében = Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 3. pp. 742-754. (2015)

Izsó Tekla; Somogyi László; Soós Anita; Zeke Ildikó: Tejzsír hatása margarinkeverékek fizikai tulajdonságaira = Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 2. pp. 572-587. (2015)

Konferencia vagy workshop anyag

Szigeti Ferenc; Stefanovits-Bányai Éva; Soós Anita: Különleges mézek összehasonlító vizsgálata.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 05:55:30 CEST.