Items where Author is "Srajber, Benedek"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 4.

Article

Srajber, Benedek and Dabóczi, Ákos: Országos felmérések multifaktoriális vizsgálatára készült programrendszer tapasztalatai. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (10). pp. 85-102. (1980)

Balogh, Gábor and Götl, Győző and Srajber, Benedek: Információelméleti módszeren alapuló lényegkiemelési eljárás adatbázis redukciója. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (8). abs_001. (1977)

Balogh, Gábor and Götl, Győző and Srajber, Benedek: Információelméleti módszeren alapuló lényegkiemelési eljárás és klinikai adatbázis redukciója. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (8). pp. 1-10. (1977)

Sebők, János and Fritz, József and Kiszel, János and Paksy, András and Srajber, Benedek: Pathológiás terhességi és szülési tényezők jelentőségének vizsgálata koraszülöttek koponyaüri vérzésének kialakulására, lineáris diszkriminációs módszerekkel. Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (5). pp. 443-452. (1974)

This list was generated on 2020. április 3. 07:50:10 CEST.