Vissza |
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Csurka Tamás; Surányi József; Badak-Kerti Katalin; Penksza Péter; Friedrich László: Development of high protein containing bakery filling. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 74-80. (2019)
Kasza Gyula; Surányi József; Lakner Zoltán; Bódi Barbara; Deák Ferenc; Faludi Gábor; Horváth Attila; Mészáros László; Szántó Attila; Danczák István: Rendkívüli helyzetek és kezelésük az élelmiszerkereskedelemben - irányelvek és tapasztalatok = Crisis situations and their management in food retail - guidelines and experiences. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (58) 3-4. pp. 101-117. (2012)
Németh Csaba; Németh Zoltán; Dalmadi István; Friedrich László; Surányi József; Balla Csaba: Destruction of Salmonella enteritidis in liquid egg white as the function of treatment temperature and heating rate. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 314-319. (2011)