Szerző: " Szűcs Kata Dorina"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Horváth Brigitta; Peles Ferenc; Gasparikné Reichardt Judit; Pocklán Edit; Sipos Rita; Erős Ágnes; Petróczki Flóra Mária; Szűcs Kata Dorina; Albert Ervin; Micsinai Adrienn: Investigation of the antibiotic resistance of staphylococcus species isolated from foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 2. pp. 3372-3382. (2021)

Horváth Brigitta; Peles Ferenc; Gasparikné Reichardt Judit; Pocklán Edit; Sipos Rita; Erős Ágnes; Petróczki Flóra Mária; Szűcs Kata Dorina; Albert Ervin; Micsinai Adrienn: Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 2. pp. 3361-3371. (2021)

Szűcs Kata Dorina; Kovács Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: Antibacterial effects of unifloral honeys and propolis in the context of their antioxidant capacity and colour.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 17:52:01 CET.