Szerző: " Szűcs Viktória"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 11.

Cikk, tanulmány, mű

Szűcs Viktória: Tu restaurante nacional. In: Serie Didáctica 5. pp. 87-88. (2021)

Szűcs Viktória: A spanyol nyelv oktatásához használható online tananyagok bemutatása. In: Élményalapú Módszertani Közlemények 1. pp. 21-23. (2021)

Szűcs Viktória; Szakál Diana; Balázs Bálint; Dudás Gyula: Az élelmiszer-ellátó rendszer - a jelen kihívásai és a jövő tervei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 1. pp. 2856-2862. (2020)

Szűcs Viktória; Dudás Gyula: Az élelmiszer-ellátó rendszer, 2. rész - hazai kihívások, megoldási javaslatok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3084-3095. (2020)

Szűcs Viktória; Szakál Diana; Balázs Bálint; Dudás Gyula: The food supply system - challenges of the present and plans for the future. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 1. pp. 2864-2869. (2020)

Szűcs Viktória; Dudás Gyula: The food supply system part 2 - domestic challenges, possible solutions. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3096-3103. (2020)

Szűcs Viktória; Szabó Erzsébet; Bánáti Diána: Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára = The effect of knowledge on the consumer acceptance of food additives. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 2. pp. 622-634. (2015)

Szabó Erzsébet; Szűcs Viktória: A magyar fűszerpaprika érzékszervi egyedisége és jelentősége az imázsformálásban = The sensory uniqueness of Hungarian paprika and its significance in imagemaking. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 4. pp. 848-870. (2015)

Szűcs Viktória: Effect of information on the risk perception of food additives : a quantitative survey in Hungary, Spain and Romania. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 3-4. pp. 153-158. (2012)

Szűcs Viktória; Bánáti Diána: Risk perception of food additives in Hungary. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 85-90. (2012)

Szűcs Viktória; Bánáti Diána: Risk perception of food additives in Hungary. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 243-247. (2010)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 18. 08:40:53 CEST.