Vissza |
Kumar Pradeep; Székely Dóra; Máté Mónika: Effect of different packing materials on physicochemical properties of carrot and potato.
Klink Vanessza; Székely Dóra; Stégerne-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva; Furulyás Diána: Product development of sea buckthorn residual pomance tea mixture.
Furulyás Diána; Szabó Zsanett; Szalóki-Dorkó Lilla; Székely Dóra; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace.
Furulyás Diána; Dobó Viktória; Székely Dóra; Chagnaadorj Rentsendavaa; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (12) 1. pp. 1-7. (2018)
Furulyás Diána; Dobó Viktória; Székely Dóra; Chagnadorj Rentsentdavaa; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice.
Kovács Eszter; Gere Attila; Székely Dóra; Kókai Zoltán; Sipos László: Eye-tracking tests in consumer perception of food. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1062-1068. (2016)
Kovács Eszter; Gere Attila; Székely Dóra; Kókai Zoltán; Sipos László: Szemkamerás vizsgálatok egy élelmiszer fogyasztói megítélésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (62) 2. pp. 1048-1061. (2016)
Székely Dóra; Csighy Attila; Stéger-Máté Mónika; Monspart-Sényi Judit: Analysis of heavy metal accumulation food with xray fluorescence spectrometry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 1-5. (2014)