Szerző: " Szabó P. Balázs"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Szabad Alex; Trenyik Eszter; Szabó P. Balázs: Fehérje komplettált gabonatartalmú szeletek kifejlesztése és piaci helyzete. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (16) 1-2. pp. 43-55. (2021)

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 3. pp. 73-80. (2019)

Zakupszki Zita Boglárka; Véha Antal; Szabó P. Balázs: Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (12) 1. pp. 8-14. (2018)

Szabó P. Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Effect of climatic factors on wheat grain quality. In: Review on agriculture and rural development, (2) 1. pp. 450-454. (2013)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 14:49:25 CEST.